Cookiepolitik for wtcballerup.dk

Hvad er en ”cookie”?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet når du besøger en hjemmeside. Cookies anvendes til mange formål, da en hjemmeside kan læse indholdet fra en cookie når du genbesøger hjemmesiden. Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer/smartphone/tablet.

Der findes overordnet tre typer af cookies:
- En ”session cookie”, som kun findes mens du er på en hjemmeside og som slettes så snart du forlader hjemmesiden.
- En ”persistent cookie”, som bliver gemt på din computer/smartphone/tablet i en længere periode.
- En ”3. parts cookie”, som sættes af en anden end ejeren af en hjemmeside og som typisk også gemmes i længere tid.

Hvad bruges de tre typer cookies til?

Session cookie
Denne ”lever” kun mens du er aktiv på en hjemmeside. Hvis du eks. lægger varer i en kurv på en hjemmeside, så huskes dette mellem hver side du besøger. Kommer du tilbage dagen efter, vil din kurv være tom.
Persistent cookie
I nogle tilfælde kan en hjemmeside vælge at gemme information i relation til dit besøg i længere tid. Som i eksemplet med en kurv ovenover, kan en hjemmeside vælge at gemme information i en persistent cookie. Det betyder, at kommer du tilbage flere dage efter at du lagde noget i kurven på hjemmesiden, så vil det stadig ligge i kurven.
3. parts cookie
Hvis en hjemmeside gør brug af eks. Google Analytics eller Facebook ”like knapper”, så vil der typisk blive gemt en 3. parts cookie fra det pågældende firma. Det betyder, at besøger du først en hjemmeside med en Facebook like knap og derefter en anden hjemmeside med Facebook like knap, så kan Facebook nu via denne 3. parts cookie følge din færden mellem de to hjemmesider.

Anvendelse af cookies på wtcballerup.dk

På wtcballerup.dk anvender vi cookies til de forskellige formål listet herunder:

Tekniske session cookies
Vores hjemmeside benytter sig af en række session cookies, som har til formål at få hjemmesiden til at fungere. Når du logger ind, gemmes dette eks. i en cookie, så du ikke skal logge ind ved indlæsning af en ny side. Disse tekniske session cookies gemmer ikke persondata om dig og de kan ikke tilgås af tredjepart.

Google Analytics
Hos wtcballerup.dk benytter vi Google Analytics til indsamling af statistik, med det formål at forbedre brugen af vores hjemmeside. Google Analytics indsamler data om hvilke sider du besøger, hvor længe, hvilken browser du anvender mv. Vi sender ikke direkte personoplysninger til Google, men Google modtager og behandler din IP adresse, som i visse tilfælde også betragtes som persondata.

Google Annoncering
Hos wtcballerup.dk benytter vi Google til annoncering, særligt de såkaldte AdWords, hvilket primært er fremhævning af annoncer når der søges direkte på google.dk/.com. For at kunne måle på effekten af denne annoncering, sættes der en cookie (doubleclick.net) som videregiver information om hvilken annonce der evt. blev klikket på, for at åbne hjemmesiden. Vi sender ikke direkte personoplysninger til Google, men Google modtager og behandler din IP adresse, som i visse tilfælde også betragtes som persondata.

Facebook
Hos wtcballerup.dk benytter vi Facebook til annoncering og markedsføring. Det betyder, at vi har indsat kode på hjemmesiden, som videregiver information om din adfærd på hjemmesiden til Facebook. Hvis du er logget ind hos Facebook i den browser du anvender, vil Facebook knytte denne adfærd sammen med din personlige profil på Facebook. Formålet med at give disse oplysninger til Facebook, er for at kunne vise dig målrettede annoncer og markedsføring på Facebooks platforme, herunder også Instagram. Facebook får således adgang til adfærdsdata, som de benytter til profilering af dig på deres platforme.

YouTube
På wtcballerup.dk benytter vi YouTube som video-streaming-tjenester til visning af videoer. Besøger du en af de sider hvor en video er placeret, vil YouTube sætte en 3. parts cookie. Når du klikker afspil på en video, sætter streaming-tjenesten yderligere cookies med information om afspilningen. wtcballerup.dk har inden indflydelse på indholdet og brugen af disse cookies.

Sådan fravælger du cookies
Hvis du ikke ønsker cookies bliver lagret på din computer/smartphone/tablet, kan du afvise dem ved at ændre indstillinger i din browser. Vær opmærksom på, at afviser du cookies fra wtcballerup.dk, vil hjemmesiden ikke fungerer hensigtsmæssigt.

For at afvise cookies i din browser eller for at slette allerede oprettede cookies, henleder vi til følgende vejledninger, baseret på hvilken browser du anvender.
Bemærk: Teksterne der linkes til er på engelsk:
- Chrome
- Safari OS X
- Safari iOS
- Internet Explorer
- Firefox

Kontakt WTC Ballerup

Indsamling af oplysninger på wtcballerup.dk sker inden for rammerne af til en hver tid gældende lovgivningens samt i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven.
Skulle du have spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, så er du velkommen til at kontakte os på nedenstående:
World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
wtcballerup@wtcballerup.dk