Vores køkken

Godt håndværk er en mærkesag hos os. Vi laver alt fra bunden og det kan vi, fordi vi nøje udvælger vores team og sikrer, vi har en fælles mission

Jacob Loop, Loop Kantiner styrer køkkenet hos os - og det er vi stolte af.
Udover at have bronzemærket i økologi, så har han fokus på service, sundhed, god mad og kvalitet. "Økologi er noget vi gør, fordi vi har et ansvar og en holdning. Vi syntes, at dét at benytte sig af økologiske råvarer, hvor det giver mening, er med til at højne kvaliteten".

I vores øjne skader det ikke at blive en smule forkælet. Faktisk vil vi gå ret langt for, at du og dine gæster føler sig velkomne og godt behandlet.
Køkkenet arbejder hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer - og mange af dem er som sagt økologiske. Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper vi gerne med at sammensætte en speciel menu. 

Økologiske råvarer 
Størstedelen af vores grøntsager kommer fra Årstiderne. Derudover har vi lavet et samarbejde med det lokale økologiske landbrug 'Grantoftegaard'. Det er også en Øko-social virksomhed”, som lægger vægt på at netop samspillet mellem økologisk landbrug og social virksomhed, hvor de hjælper unge mennesker videre. Loop Kantiner tilbyder således praktikophold i World Trade Center Ballerup med henblik på, at de vil kunne komme i Kokkelære hér, eller i et andet køkken, på lige fod med alle andre.

Se vores Mødepakker og priser

Brochure om vores møde- og konferencefaciliteter (PDF)