Kontorlejemål der matcher ethvert behov

World Trade Center Ballerup tilbyder lejemål i alle størrelser, hvad enten du har brug for en arbejdsplads i et delt kontor eller ønsker at indrette din helt egen afdeling.

Fælles for vores løsninger er den høje standard og store fleksibilitet, der altid tager udgangspunkt i dine aktuelle behov. 

Som lejer i WTC Ballerup mærker du alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt hus. Du får adgang 24/7 til fuldt møblerede kontorpladser og WiFi fra dag ét. Vi tager hånd om rengøring og sikkerhed, og du har mulighed for at benytte vores Service Desk i forbindelse med telefonpasning, posthåndtering og meget mere. Du betaler kun for de ydelser, du har brug for. Du kan kort og godt fokusere på din kerneforretning.

Du får du din daglige gang blandt en masse andre større og mindre virksomheder, og du møder potentielle kunder og samarbejdspartnere, som du kan udveksle erfaringer med ved kaffemaskinen, over frokosten eller efter fitness.  

Vi tilbyder hhv. eget kontor, eller en arbejdsplads i delt kontor, hvor du sidder sammen med andre. Har du brug for en arbejdsplads når du er på farten, tilbyder vi en fly-in arbejdsplads hvor du også har mulighed for at holde møder.

Som lejer i WTC Ballerup betaler du et fast beløb pr. arbejdsplads, der inkluderer bl.a. møbler, WiFi og driftsudgifter.

Er du i tvivl om World Trade Center konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så kontakt Direktør Benedicte Rønje eller Ejendomschef Niels Østergaard for yderligere information.

Se ledige lejemål (PDF)