Delt kontor

En professionel arbejdsplads i et dynamisk miljø, hvor du sidder sammen med andre

En arbejdsdag i et professionelt og innovativt miljø
World Trade Center Ballerup ønsker at fremme vækst og samhandel mellem virksomheder. Vi vil være i front hvad angår innovation og udvikling af fremtidens produkter og ydelser og ønsker at motivere et miljø og en kultur, hvor vidensdeling, udvikling og netværk prioriteres højt.

Vi har derfor indrettet et 'Shared Office' - et kontorfællesskab, hvor iværksættere og mindre virksomheder sidder sammen. Du får adgang 24/7 til en møbleret arbejdsplads og vi tager hånd om rengøring, WiFi og sikkerhed. Du har mulighed for at benytte vores Servie Desk i forbindelse med telefonpasning, brevhåndtering og meget mere. Med andre ord kan du overlade alt det praktiske til os og fokusere 100 % på din kerneforretning.

Du vil få din daglige gang i et internationalt hus sammen med andre iværksættere og etablerede virksomheder. Du får adgang til husets mange fællesarealer og -faciliteter, herunder restaurant, stor lounge, mødecenter og cafeområde, bemandet reception i dagtimerne samt fitnesscenter. Du får også mulighed for at deltage i de mange aktiviteter og events, der løbende afholdes i huset.
 

Er du i tvivl omWorld Trade Center konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så kontakt Direktør Benedicte Rønje  eller Ejendomschef Niels Østergaard for yderligere information.


SE LEDIGE LEJEMÅL