Se alle lejere i WTC Ballerup i oversigten her

Birn + Partners

International headhunter- og rekrutteringsvirksomhed med kontor i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Tyskland og Italien.

www.birn-partners.com

3R København

Rådgivning vedr. optimering og behandling af plan- og byggesager.

PlusRevision

PlusRevision er et registreret Revisionskontor som beskæftiger sig med revision, erklæringer og andre revisionsopgaver

www.plusrevision.dk

Despotsoft

I want to create iPhone/iPad application Our specialists cover all aspects of web and mobile services, including iOS (iPhone and iPad) and Android development, web site design and development, SEO, graphic and print design

www.despotsoft.dk

Illumni

Illumni A/S er et kreativt udviklingshus til web- og systemudvikling, e-handel og mobile løsninger. Vi bygger sofistikerede og brugervenlige websites, og har kompetencerne til at designe og udvikle websites samt yde support og rådgivning

www.illumi.dk

Atair Nordic

Atair Nordic er datterselskab af det tyske firma Atair Group, der er en af Europas førende producenter af strømper og strømpebukser. Virksomheden har egen BSCI godkendt produktion i Serbien samt leverandører i Italien, Tyrkiet og Portugal. Atair Nordic servicerer kunder i Skandinavien, Baltikum og Storbritannien indenfor private label, licenser samt egne mærker.

www.atair.de

Lederlys

Det er min mission at gøre dig dygtigere og mere tryg i rollen som leder – til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

www.lederlys.dk

MMV Management

Sammen med dig vækster vi din virksomhed. Vi samarbejder med Mindre og Mellemstore Virksomheder, såvel etablerede som startup, om: • Ekspansion og vækst • Restrukturering og turnaround • Salg og generationsskifte • Finansiering og kapitalfremskaffelse. Arbejdet foregår sammen med dig og med det mål, at dine planer og forventninger til lønsomhed og vækst er en del af løsningen.

www.mmv-ms.dk/

ML-Bookit

Vi leverer salgsmøder, B2B-møder, konsulentbesøg, servicemøder mm. Lige meget hvilket behov I har, for at få flere møder i kalenderen, leverer vi professionelt kvalitetsmødebooking - med mere end 14 års erfaring.

www.ml-bookit.dk

Vasik

Vasik leverer vagtservices og alarmudrykning til det danske marked, og vi tøver ikke med at kalde os specialister på området.

www.vasik.dk

Tillegreen Consulting

Rådgivning til private & virksomheder med henblik på at skabe værdi & større gennemsigtighed på det ofte komplekse pensionsområde.

www.tillegreen.com

Rum & Relationer

Rådgivning og rumdesign med mennesket i centrum. Rum og Relationer er specialiseret i samspil mellem rum og menneske. Vi arbejder med erhvervsindretning, læringsmiljøer og landskabsdesign - og med brugerprocesser i relation hertil.

www.rumogrelationer.dk/

Act Vikar & Rekruttering

Act Vikar & Rekruttering er et vikar- og rekrutteringsbureau med stort fokus på vores kunder, og vi ser det som vores vigtigste opgave, at vores kunder forbliver tilfredse kunder.

www.actvikar.dk/

Percepti Global

Percepti Global AS er en international konsulentvirksomhed med 12 års erfaring lokalt og globalt. Vi arbejder med udvikling og implementering inden for bl.a. ledelse, salg og kulturforståelse gennem nøgleområderne diagnose, læring og simulation.

www.percepti.com/

Boligadvokat24

Boligadvokat24 kan rådgive dig omkring hele bolighandlen lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse.

www.boligadvokat24.dk/

Lyngen Revisorerne

En moderne revisionsvirksomhed, der i tæt samarbejde med kunderne løser opgaver indenfor revision, regnskab, skat, erhvervsservice og rådgivning i bred forstand

www.l-r.dk/

PersonalePolitikken

PersonalePolitikken ønsker at være din eksterne personaleafdeling. Vores mål er at gøre din hverdag nemmere samt sikre dig viden og tilfredse medarbejdere.

www.personalepolitikken.dk/

Art & Jacob Byg ApS

Art & Jacob Byg ApS er en entreprenørvirksomhed, der beskæftiger sig med alt inden for byggeri og anlæg.

www.artjacobbyg.com

Balorama

I Balorama arbejder vi med levende billeder der dokumenterer, informerer og underholder. Vi fortæller den gode historier, så den bliver spændende og nærværende.

www.balorama.biz/

Search IT Consult

Search IT Consult blev grundlagt i 2015. Vi tilbyder eksterne konsulenter til danske virksomheder og it-afdelinger i Danmark. Vi kan skaffe konsulenter både med dansk og udenlandsk baggrund.

www.searchitconsult.dk/

Jasmin Hjemmepleje Service

Jasmin Hjemmepleje Service er en privat leverandør af hjemmepleje under fritvalgsordningen. Jasmin Hjemmepleje Service udspringer af tanken om at ældre borgere skal behandles med respekt og nærvær og være med til at bidrage til borgerens livsglæde, som skal gøre hverdagen nemmere.

www.jasminhjemmepleje.dk/

KAR+CO

Med +100 års konsulenterfaring og en solid teoretisk viden har KAR+CO nøglen til at forstå virksomheden og dens aktuelle behov samt evnen til at gøre noget ved det - herunder at finde den rigtige nye leder, forbedre lederteamets ydeevne og udvikle hele organisationen.

www.kar.co.com/

LSV Group

LSV Group har specialiseret sig i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.

www.lsvgroup.com

Fibona Acoustics

Fibona Acoustics is a technology development company, based in Denmark, specialising in electro-acoustics and loudspeaker systems. With a collective 30 years of experience in the team, new transducer technology, and state of the art development tools, Fibona Acoustics is at the cutting edge of sound and audio innovations.

www.fibona-acoustics.com/

Dedert

Dedert Corporation has a wealth of knowledgeable and skilled engineers with many years of experience in evaporation and drying in many markets. This strong engineering base is strengthened by a very low employee turnover rate.

www.dedert.com

Needlite

Dagslys forbedrer din hjernekapacitet, koncentration og hukommelse. Et nyt forskningsstudie fra Schweiz viser at tilførsel af dagslys i løbet af arbejdsdagen kan forbedre hjernens ydeevne, præstation og opgaveløsning.

www.needlite.com/

DFM

DFM netværk er en interesseorganisation der arbejder for at fremme kendskabet til og professionaliseringen af Facilities Management (FM) i danske virksomheder. DFM´s medlemmer spredt geografisk i hele landet, og repræsenterer en bredt udvalg af brancher og virksomheder.

www.dfm-net.dk

IT Forum Gruppen

Vi har gennem mere end 25 år specialiseret os i IT-løsninger, der kan give forretningsmæssige fordele i den enkelte virksomhed. Vi hjælper med at skabe overblik over virksomhedens IT infrastruktur, og vi sikrer, at der er sammenhæng mellem alt fra computere, printere og servere til styresystemer, programmer og lagring af data.

www.itf.dk

Fleetwise

Fleetwise hjælper med anvendelse af 360° rådgivning regioner, kommuner og virksomheder trygt igennem beslutnings- og købsprocessen omkring anskaffelse af elbiler og lade løsninger, fra inspiration og introduktion til anskaffelse og implementering.

www.fleetwise.dk/

Damper Technology Europe

Damper Technology Ltd provide expert damper solutions to industry worldwide. From our head office and manufacturing plant in the UK, subsidiaries in India, North America and Denmark, and through a network of agents and licensed manufacturers we offer a wide range of quality damper products including butterfly dampers, louvre dampers, flap diverters, stack dampers, poppet valves and guillotines.

http://www.dampertechnology.com/

EG Eelectronics

In close cooperation with selected suppliers and customers in key markets, we strengthen their competitiveness by adding value through the provision of tailored solutions based on electronic components and systems, with additional services. EG Electronics can offer you deep engagement, knowledge together with trustworthy and effective logistics worldwide.

www.egelectronics.com

Hoej.dk

Vi udvikler og markedsfører en internetbaseret, grafisk annoncegenerator med hvilken firmaer og organisationer kan udforme og indrykke annoncer som trykklart materiale. Systemet anvendes af bedemænd i Danmark.

www.hoej.dk

Ehub Nordic

Eliminate common barriers and connect your Nordic brand with millions of customers and great purchasing power in China. It’s that simple. Our services will save you costly and time-consuming preparations by providing direct access to more than 300 million customers on Alibaba,

www.ehubnordic.com

Kelvin Hughes

Kelvin Hughes Ltd is a world leader in the development, manufacture and supply of maritime navigation, surveillance and security radar systems. The company sets the international standard in solid state radar sensor technology with SharpEye™ and its market leading tactical and situational awareness radar display software's.

www.kelvinhughes.com

Motional

Hos Motional får du den perfekte film til din virksomhed i høj kvalitet med et overskueligt budget og velvarende service. I samarbejde med dig og din virksomhed stræber vi efter at opfylde jeres krav og producere en målrettet film, der netop passer til jeres koncept.

www.motional.dk/

Byriel & Partners

Byriel & Partners skaffer udenlandsk kapital til SME virksomheder med vækstpotentiale. Byriel & Partners kan hjælpe din virksomhed med at nå realistiske, men ambitiøse vækstmål. Som et led i kapitalfremskaffelsen, trykprøver vi jeres forretningsplan, med fokus på hvordan I har tænkt jer at nå jeres vækstmål og om den lever op til krav fra udenlandske investorer. Kan I levere resultaterne, skaffer vi kapital på mellem €1-3 M Euro.

www.byrielpartners.dk/

St. Clemens

Bornholms Andelsmejeri er et selvstændigt mejeri ejet af de bornholmske mælkebønder. Mejeriet blev grundlagt i 1950 og er siden 1970 øens eneste mejeri. Vi producerer oste og har vundet adskillige priser både nationalt og internationalt. Som eneste osteproducent har St. Clemens opnået at vinde ”World Cheese Champion” i Wisconsin 2 gange i henholdsvis 1980 og igen i 1998.

www.st-clemens.dk/

Hauerbach Outsourcing

Hauerbach Outsourcing er et administrationsbureau, der tilbyder Outsourcing af flere af virksomhedens funktioner: Økonomisk rådgivning, Juridisk rådgivning, Sekretær service og CAD/Teknisk tegning.

www.hauerbachoutsourcing.dk/

Bonuz

Vi hjælper med at fastholde og motivere målgrupper med betydning for dit forretningsgrundlag. Kunder, medarbejdere eller sælgere - vi kan bidrage med rådgivning, produkter samt tilpassede systemer - enkelt og priseffektivt. Vi styrker vores kunders forretning gennem incitament- programmer som belønner adfærd hos de centrale medarbejdere, kunder og/eller sælgere der har mest betydning for forretningsmålene.

www.bonuz.dk/

KEA

KEA - Københavns Erhvervsakademis formål er at udvikle og udbyde praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademiniveau og professionsbachelorniveau. Det sker i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. KEA fungerer desuden som videnscenter for offentlige og private virksomheder.

www.kea.dk/da

L-shop Team Danmark

L-SHOP-TEAM er en af Europas førende grossister inden for fritid, promotion og arbejdsbeklædning. Vores samarbejdspartnere er kommercielle forhandlere med fokus på tekstiler inden for brancherne: arbejdstøj, sportsartikler, reklamegaver samt tekstiltrykkere og broderifirmaer.

www.shop.l-shop-team.dk/

Loylogic

Loylogic is the partner that the world's leading loyalty programs trust with making their points and miles loved more. Why? Because we passionately believe the key driver for loyalty success is Choice. Reward Choice boosts points value which drives member engagement and ultimately company sales.

www.loylogic.com

TracInnovations

TracInnovations is working with smart innovation for image based diagnosis and treatment. Patient motion during medical scanning limits the potential of today's advanced scanner technologies. Our focus is to provide the best possible information about motion without compromising the patient comfort and scanning complexity.

www.tracinnovations.com

MDL

MDL ApS udvikler en række internettjenester inden for velfærdsområdet, herunder mitdigitaleliv.dk. mitdigitaleliv.dk sikrer den digitale arv og hjælper med at håndtere de digitale fodspor. mitdigitaleliv.dk sikrer også automatisk formidling af "Den sidste vilje" til pårørende samt mulighed for at sende en sidste mail.

www.mdl.digital

Samsung

Fra vi begyndte som en lille handelsvirksomhed har Samsung udviklet sig til et foretagende i verdensklasse med forretningsområder, der spæder over avanceret teknologi, halvledere, konstruktion af skyskrabere og anlæg, petrokemiske produkter, mode, medicin, finanser, hoteller og meget mere. Vores opdagelser, opfindelser og banebrydende produkter har gjort os i stand til at være førende på disse områder, hvor vi konstant driver brancherne fremad.

www.samsung.com/dk

Hvidt og Frit

Hvidt og Frit er en frivillig indkøbsforening med 80 butikker landet over, som årligt sælger hårde hvidevarer for omkring en halv milliard kroner. Det gør vi har en markedsandel på omkring 10 %. Filosofien er, at ved at undgå høje omkostninger til et kædekontor og i stedet fokusere på at skaffe gode indkøbspriser og betingelser, så det i højere grad gavner den enkelte butik. Hvidt & Frit er en del af indkøbsforeningen Group Nordic.

www.hvidtogfrit.com

Albæk Kommunikation

Vi hjælper typisk vores kunder i bl.a. ejendoms- og byggebranchen, kommuner, branche-, humanitære- og sygdomsbekæmpende organisationer med alt fra rådgivning om print-, digitale- og sociale medier til at skrive korte og klare tekster samt planlægge og eksekvere kommunikations-, branding- og marketingkampagner.

www.albaekkommunikation.dk

Potmix

Potmix Products producerer specialasfalt samt udlejer og sælger asfaltmaskiner til det nordiske bygge- og anlægsmarked. Vi er en familievirksomhed, der startede i 2004 med produktion på vores asfaltværk i Kungsör, Sverige. Vores kunder er entreprenører samt kommunale og statslige virksomheder, ejendomsselskaber og byggemarkeder.

www.potmix.dk

Comized

ComIzed er en ny dansk virksomhed som har specialiseret sig indenfor Unified Communications og kontaktcentre. ComIzed er sammensat af ordene Committed – Customized – Communication. Vores unikke forretningsmodel betyder, at vores konsulenter ejer en del af virksomheden og sikrer derfor maksimalt engagement hos kunderne.

www.comized.dk

Avalon

Avalon Innovation is a technology and management consultancy within business, systems and product development. We help companies innovate, develop and grow.

www.avaloninnovation.com/en

Inlumi

inlumi is a unique full-service provider of Enterprise Performance Management & Analytics services – from advisory, implementation to operations. With our combined finance and technology expertise we help our customers to perform at their best by enabling them to make sense of their enterprise and financial data. We take our customers to the next level of Performance Management and Analytics – to allow informed decision making.

www.inlumi.com

Semco Maritime

Semco Maritime is a project engineering company dedicated to providing the global energy sector with projects, solutions and competences. Where we work We believe in setting the bar high, challenging our people and delivering solutions of the highest quality all around the world.

www.semcomaritime.com

PeopleTeam

Filosofien hos Peopleteam er, at optimalt samarbejde mellem mennesker på tværs af teams giver den største værdi til organisisationen. Nøgleordet er “involvering”. Hos Peopleteam får du praktik i både uddannelse, træning og rådgivning. Så hvis du leder efter timelange slideshows med envejstale – så må du lede et andet sted. Fagligheden er på plads, men opgaven bliver løst med en praktisk og u-teoretisk tilgang.

www.peopleteam.dk

Atonomics

Become your own health professional A synergy between biomarker high-tech and user-friendliness.

www.atonomics.com

Aspen Nordic

Aspen is committed to providing high quality medicines at prices that are competitive and represent fair value to our customers and patients. One of our key focus areas for Europe is the thrombosis therapeutic category, particularly revitalising important anti-thrombotic medicines that meet society’s healthcare needs. The prevention and management of venous thromboembolism is currently a major unmet need in Europe.

www.aspenpharma.eu

Xstream A/S

As private company, Xstream has been a pioneer in OTT and TV everywhere since 1999. With a strong Scandinavian blue-chip pedigree and a proven track record in delivering fast-to-market, full end-to-end Internet TV solutions for broadcasters, operators, content owners and media companies across the globe, we simplify the complexity of Internet TV and help our customers to create, manage, monetize and deliver personalized state-of-the-art Internet TV solutions across any device and networks.

www.xstream.net/

Winholistic ApS

Winholistic går til markedet med en nærmest religiøs overbevisning om, at kun ved at få - og fastholde - et holistisk syn, kan virksomhedsledere optimere deres måde at drive forretning på.

www.winholistic.dk

Admincontrol

Admincontrol tilbyder netbaserede løsninger med egen iPad/iPhone-app til sikkert samarbejde og nem deling af dokumenter i forretningsprocesser såsom bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence, kapitalrejsning og børsintroduktioner. Brugere sparer tid, bedre kontrol og er bedre forberedt, hvilket resulterer i bedre beslutninger.

www.admincontrol.com/da

EOS Danmark

EOS Danmark blev grundlagt i 2013 og er den eneste virksomhed i Danmark, som har dedikeret hele sit fokus og alle kompetencer på fordringer fra banker og andre kreditinstitutter. Dit danske EOS-team har mange års erfaring på det danske inkassomarked med primært fokus på de særlige behov i finansielle virksomheder.

www.eos-danmark.dk

SAPBASIS

Firmaet er stiftet af 3 erfarne SAP Basis konsulenter, hvis veje har krydset flere gange. Vores idéer om at sælge SAP Basis ydelser kan siges kort – ‘expertise made fair’ Vi vil gerne sælge SAP Basis ekspert ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det du som kunde har brug for, det leverer vi! .

www.sapbasis.dk

Informi

INFORMI har IT-eksperterne du mangler. INFORMI’s forretningsvision bygger på et tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi tror på, at vellykkede IT-løsninger skabes i nært samarbejde mellem kunde og leverandør. Resultatet er afhængigt af vores kompetence, engagement og evne til hurtigt at kunne sætte sig ind i kundens situation.

www.informi.com

BlueHat ApS

Virksomheden blev oprettet i 2016 som en fusion af CFN People A/S og BlueHat ApS. BlueHat ApS bringer en stærk og unik position på det globale Lean IT og procesforbedring områder, og har lange rødder i forvaltningen og konsulentbranchen inden for it branchen. Sammen danner vi et stærkt team af engagerede eksperter, der er dedikeret til at bringe reel værdi for vores kunder gennem tilpassede, udfordrende og innovative løsninger.

www.bluehat.dk

STRONGIT

STRONGIT ApS er et konsulent- & udviklingshus, der tilbyder konsulenter til EMBEDDED udvikling og konsulenter inden for AUTOMATION. Vi mener at kunne tilbyde nogle af de bedste ressourcer når det drejer sig om udvikling. Vi er et team af forskellige personligheder, med vidt forskellige baggrunde og uddannelser - men med et fælles mål - at agere professionelt "all over" med vores samarbejdspartnere.

www.strongit.dk

MHG Danmark

Vi er en familieejet virksomhed i 3 generationer. Vi har 24 veluddannede medarbejdere, som løbende supplerer deres faglige kunnen med ny viden for hele tiden at være på forkant med udviklingen. Vi tilbyder: VVS, Badeværelsesmoderniseringer, Kloak og faskiner, Varmeanlæg, Naturgas & fjernvarme og Solvarme.

www.finlow.dk

ILOQ

iLOQ ER DET FØRSTE OG ENESTE elektroniske låsesystem i verden som selv genererer den nødvendige strøm systemet behøver, når nøglen føres ind i cylinderen. iLOQ gør det enklere og mere sikkert at administrere adgangsrettigheder sammenlignet med de mekaniske låsesystemer. Vedligeholdelses- og livscyklusomkostningerne er væsentligt lavere end ved batteri-drevne elektromekaniske låsesystemer.

www2.iloq.com/dk

Landis+Gyr

I mere end et århundrede har Landis+Gyr hjulpet verden med at opnå bedre energistyring. Med vores målere og løsninger kan forsyningsselskaber og slutkunder over hele verden opnå forbedret energiudnyttelse, reducere deres energiomkostninger og bidrage til en bæredygtig udnyttelse af ressourcerne. Vi er den største globale aktør inden for intelligent måling med en af branchens bredeste porteføljer.

www.landisgyr.dk

Comadso A/S

Comadso A/S er Skandinaviens førende analysevirksomhed indenfor forsikringssammenligning. Vi servicere forsikrings-selskaberne i Skandinavien, ved at sikre selskaberne adgang til Comadso´s forsikringsdatabase, hvor vores kunder dagligt kan sammenligne sig med konkurrenterne og dermed se produktfordele og ulemper blandt forsikringsselskaberne, der herefter kan anvendes til forskellige forretningsmæssige tiltag.

www.comadso.com

Viamap

Vi laver digitale kortløsninger til ejendomsmæglere, ejendomsinvestorer, banker og mange flere. Vi tilbyder effektive og elegante kortløsninger med høj performance. Vores produkter kan implementeres i kundernes egne systemer, og vi hjælper gerne med opsætning.

www.viamap.net

Rovsing Business Academy

Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi gennem viden og Best Practice-metoder. Vi styrker virksomheders kompetencer til at håndtere udvikling og forandring med øje for forretningen og de mennesker, der er involveret.

www.rba.dk

Business Culture Institute

Business Culture Institute tester- og arbejder med udvikling af virksomheders kultur, ved brug af værktøjer til både ledere og medarbejdere. Vi tager udgangspunkt i anerkendte teorier af Cameron & Quinn, Hofstede, Schein, Bakka & Fivelsdal og gør dem let anvendelige og implementerbare. Blandt andet bruger vi værktøjet Competing Values Framework og Organizational Culture Assessment Instrument.

DanSea Nordic

An international seafood trading company with a strong supply base in the North Atlantic Ocean. Our seafood is top quality fish and shellfish shipped to markets all over the world. We supply only the best quality products available and have a strong focus on sustainability, fresh and clean seafood without additives from catch to consumption.

www.danseanordic.com

Impero

Impero helps companies achieve compliance through a unique cloud based compliance solution already embraced by large and small companies. We believe that complex GRC solutions kill good compliance initiatives, that’s why Impero builds on the Scandinavian design principles – simplicity, minimalism and functionality!

www.impero.dk

BaadsgaardKornmaaler

Vi er et rekrutteringsbureau, der består af et team af dedikerede partnere, med hver deres specialer. Vi tager udgangspunkt i vores kunders forretning, deres marked og organisation. Vi benytter os af et sæt af gennemprøvede processer. Ovenpå det lægger vi nogle egenskaber, der går på tværs af vores team: Erfaring, målretning og dedikation.

www.baadskorn.dk

Psykiatri Plus

Vi gør en forskel for mennesker, der i en kortere eller længere periode, er ramt af en psykisk lidelse. Vi driver private social-psykiatriske bo- og behandlingscentre, der tilbyder ophold til personer der har behov for omsorg, pleje og behandling på grund af en eller flere svære psykiske og sociale problem-stillinger. Derudover tilbyder vi vikarer, der har bred psykiatrierfaring, og er klar til at løse psykiatriske opgaver i hele Danmark for både kommuner, regioner og private.

www.psykiatriplus.dk

Revisionsfirmaet W. Bach Nørgaard

Solvo it

Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst udnytter Microsofts teknologier i din infrastruktur. Vi hjælper dig også med at analysere, designe og implementere dem. solvo it er en danskejet it-konsulentvirksomhed. Vi er Microsoft Gold Certified Partner i Datacenter og Cloud Platform samt Silver Certified Partner i Cloud Productivity.

www.solvoit.com

NEXTAGE

NEXTAGE offer services and software for efficient management of product and process information through the entire product lifecycle. This includes everything from requirements management, planning, purchasing, design and development to production, sales and aftermarket.

www.nextagegroup.com/

Climates

Professionel bekæmpelse af bakterier, virus, lugt og skimmelsporer. Med en enestående behandlingsteknologi, kan vi blandt andet forbedre indeklima og arbejdsmiljø i institutioner og på arbejdspladser, ligesom det kan være løsningen på problemet for dem, der har fået astma eller har allergiske reaktioner på grund af skimmelsvamp i deres bolig.

www.climates.dk

Combitech

Combitech is an independent technical consulting company and part of defence and security group Saab AB. We have a Nordic base, but we also work with our clients internationally. Combitech is growing both organically and through acquisitions, and we have almost 1,900 qualified consultants in some 30 locations in Sweden, Norway and Finland.

www.combitech.com

Trust IT

Siden 1997 har Trust-IT været en tryg, stabil og proaktiv leverandør af drift, hosting, sikkerhed og Cloud-tjenester til små og mellemstore virksomheder i Sverige. I 2017 ekspanderede Trust-IT med kontorer i Helsinki, Oslo & København. Vi har tilegnet os erfaring og viden om det meste igennem årene. Vores strategi er at etablere et langsigtet samarbejde med vores kunder, det handler om tillid – deraf navnet Trust-IT.

www.trustit.se

DQA

Efter godt 17 år i IT-branchen, har jeg haft fingrene nede i en del forskellige teknologier, arbejdet med en lang række systemer, rådgivet virksomheder i mange forskellige brancher, samt opbygget et solidt kendskab til processer og udviklingsmodeller. Sagt med andre ord, så har jeg en bred almen forståelse for forretningen og IT i samspil. Så du kan forvente en konsulent som giver sig 100% for opgaven, men som også siger sin mening uden omsvøb!

www.dqa.dk

ALLNET Nordic

ALLNET is one of Europe’s largest specialists in future-proof technology. We focus on being the best one in our business segment. As a distributor, we focus on a comprehensive product portfolio of future-oriented networking, surveillance and communication solutions. In pre- and aftersales our customers are always supported by our experts. ALLNET Nordic - pleased to show you today, what your business needs tomorrow.

www.allnet.dk

Biesterfeldt

Biesterfeld Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Biesterfeld Plastic GmbH. Vi erbjuder den nordiska marknaden tekniska och standard polymerer, elastomerer och special additiver. Biesterfeld Plastic gruppen är Europas ledande polymer-distributör med kontor i drygt 30 länder över hela Europa och Nordafrika.

www.biesterfeld-plastic.com/en

CA Software

Software is rewriting business. We’re helping companies rewrite the future. Software is at the heart of every business today. As one of the world’s leading providers of IT management software and solutions, we help organizations of all sizes seize opportunities and thrive in the application economy.

www.ca.com