GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Åbent hus for iværksætter i uge 47

23. oktober 2014

Åbent Hus for iværksættere i uge 47

Uge 47 er vækst- og iværksætteruge i 139 lande over hele verden. Global Entrepreneurship Week finder sted for sjette år i træk og med stadig større interesse fra både deltagere og arrangører.

Til dette års vækst- og iværksætteruge er der en spændende mulighed for at komme ud og opleve Danmarks første World Trade Center og samtidig få råd, indput og vejledning i, hvordan du kommer ud over rampen med din iværksætteride eller projekt.

Med World Trade Center Ballerup har vi skabt et flerbrugerhus, hvor både iværksættere, mindre og større virksomheder kan trives og vokse, og hvor der er mulighed for at skabe nye netværk og møde potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører, både i Danmark og udlandet.

Ugen igennem inviteres iværksættere til et åbent hus arrangement i WTC Ballerup,  hvor de udover at opleve husets mange faciliteter får mulighed for en række inspirerende oplæg og møder med professionelle rådgivere, konsulenter og organisationer med særlig fokus på iværksætterne.

Programmet er på plads, og vi får i løbet af ugen besøg af rådgivere, konsulenter og organisationer, herunder advokater, revisorer, CONNECT Denmark, Erhverv- og Selskabsstyrelsen, Dansk Iværksætter Forening, Ballerup Kommune, A-kasser, Iværksætterhuset, Dansk Industri, Forsikringsbranchen, Patent- og Varemærkestyrelsen, Vækstfonden, DTU og Jobcenter Ballerup m.fl.

Vi opdaterer løbende de forskellige arrangementer her på siden.