GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy 5 gode grunde til at vælge WTC Ballerup

13. september 2018

Masser af gode grunde til at vælge at drive forretning fra vores spændende og innovative flerbrugerhus

BO I ET DYNAMISK HUS MED INTERNATIONALT BRAND
Få din daglige gang blandt andre virksomheder. Bliv inspireret, udfordret og få mulighed for at udvide dit netværk. Deltag i aktiviteter og netværksarrangementer og benyt World Trade Centers anerkendte brand og netværk, hvad enten du skal finde nye samarbejdspartnere i udlandet eller indhente oplysninger om eksportmarkeder.

EFFEKTIVE KVADRATMETER – FLEKSIBLE LEJEMÅL
Del udgiften til fællesarealerne med flere og få råd til mere. Du får de bedste faciliteter herunder frokost- restaurant, Fitness Center og mødefaciliteter uanset din virksomheds størrelse. Som lejer er der rig mulighed for at finde et lejemål, der passer din virksomhed - også når forholdende ændrer sig.

OUTSOURCE DRIFTEN  
Vi sørger for sikkerhed, rengøring, reception, vedligeholdelse af fællesarealer, restaurantdrift og meget mere, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

MØDE- OG KONFERENCEFACILITETER 
Afhold din møder og events i huset. Få adgang til moderne møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 150 deltagere på attraktive vilkår.

FÅ MOTIONERET OG KLARET DINE BEHANDLINGER I FROKOSTPAUSEN
I WTC Healthcare Center tilbydes en bred vifte af behandlinger, fx tandlæge, kiropraktor, fodterapi, stresscoach og massage. Her finder du også et moderne fitnesscenter. Du behøver således ikke at bruge halve og hele fridage på at gå til behandling og til træning, da du kan få klaret dette i frokostpausen - eller på vej til eller fra arbejde.

Læs mere i brochuren 'Velkommen til WTC Ballerup' (PDF)