GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Nu kan du sikre dig kontorfaciliteter i WTC højhuset

21. august 2023

Nu kan du sikre dig kontorfaciliteter i WTC højhuset - Lintrup & Norgart står for udlejningen.

De 15 etager høje kontortårn har lejemål fra 53 til 14.000 kvm. Lokalerne står klar til brug i 2024.

Næste år åbner det over 60 meter høje World Trade Center Ballerup-kontorhøjhus med op til 1.000 arbejdspladser og lejemål fra 53-14.000 kvadratmeter. Mange lokale virksomheder ventes blandt de kommende lejere, spår erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart A/S, som står for udlejningen.

Om et år slår World Trade Center Ballerup-flerbrugerkontorhøjhuset med 15 etager og næsten 20.000 kvadratmeter dørene op på Borupvang i Ballerup – ti år efter åbningen af det oprindelige World Trade Center Ballerup med nogenlunde samme areal, som i dag er fordelt på over 100 lejere i vidt forskellig størrelse.

De kommende lejere i Ballerups højeste bygning får - ud over en enestående udsigt - adgang til en bred vifte af faciliteter: Fælles kantine, fælles reception med loungeområde og café, et sundhedscenter med klinikker og behandlere, et fitnesscenter og mødecenter med alt fra små intime lokaler til auditorium og mødesale, der også kan bruges til udstillinger og konferencer. World Trade Center Ballerup-højhuset får 30 servicerede lejligheder, som fx kan bruges til udstationerede medarbejdere, og VIP Business Club faciliteter.

Lintrup & Norgart står for udlejningen
”I Lintrup & Norgart er vi både stolte over og glade for, at vi er blevet valgt til en af de største opgaver med kontorudlejning i Storkøbenhavn. Indretningen bliver rå newyorker-stil med fx højt til loftet og synlige installationer – en meget populær stil ved vi fra en række andre flerbrugerhuse, vi har været med til at udvikle og udleje. Vi forventer, at en stor del af lejerne vil komme fra lokalområdet; nogle har måske brug for mere plads og foretrækker helt ny indretning, og vi begynder snart at kontakte en lang række lokale virksomheder,” siger Stig Lintrup, administrerende direktør og partner i Lintrup & Norgart.

Med over 40.000 arbejdspladser er Ballerup en af de kommuner, som både har flest job i Storkøbenhavn og har flest job – i hele landet – i forhold til indbyggertallet. World Trade Center Ballerup ligger ud til Ring 4 og tæt på motorvej; området bliver betjent af flere hurtigbusser, har gåafstand til S-tog – og et væld af p-pladser lige uden for døren. Allerede nu kan interesserede virksomheder få fremvist lokaler og indretning.

Medejer Ib Henrik Rønje glæder sig til snart at kunne tage imod nye virksomheder 
”Vi er glade for snart at kunne tage imod lejere, og det er svært at finde større lejemål i Ballerup, som har mange virksomheder inden for it, teknologi og life science. Efter en proces om udlejningen med flere mæglere har vi valgt Lintrup & Norgart, som var meget begejstrede og entusiastiske og straks kunne se, at vores nye kontorhøjhus udfylder et hul i det lokale marked,” siger Ib Henrik Rønje, administrerende direktør og medejer af ejendomsselskabet Kongeegen A/S, der også står bag den første del af World Trade Center Ballerup-komplekset i forstadskommunen.

World Trade Center-højhuset ventes at få DGNB sølv-certifikat i bæredygtighed og bliver opført af den Ikast-baserede entreprenør- og ejendomskoncern NRE, der er trådt ind som 50 procent ejer.

”Vi er ofte medejer af de ejendomme, vi opfører; så får vi indflydelse og kan få mere gennemtænkte projekter. Vi kan tilbyde moderne og effektive lokaler i et område, der er præget af ejendomme fra 1980’erne og 1990’erne. Vi nyder selv godt af fleksibiliteten med kontor i det første World Trade Center-byggeri i Danmark: Nogle gange har vi brug for at holde møder med to personer, men andre gange er vi 30. Vi er en familie- og partnerdrevet virksomhed, og det samme gælder Lintrup & Norgart, som har en professionel fremtoning og præsenterede et meget gennemarbejdet oplæg om udlejningen,” siger Jacob Eiskjær Olesen, administrerende direktør og partner i NRE.

World Trade Center Ballerup

 • Udvidelse med knap 20.000 kvm fordelt på 15 etager (i alt knap 40.000 kvm)
 • Fleksible kontorer – for små og større virksomheder samt soloselvstændige
 • Fælles reception med loungeområde og café
 • Mødecenter og kantine
 • Fitness og sundhedscenter med vifte af behandlere
 • Faciliteter til konferencer (fx auditorium) og udstillinger
 • 30 servicerede lejligheder, fx til udstationerede medarbejdere
 • Masser af parkering – reserverede pladser i p-hus og fri parkering på terræn
 • Tæt på motorvej, Ring 4 og hurtigbusser, gåafstand til S-tog (Malmparken)
 • Forventet åbning september 2024, i januar 2024 står 3. sal klar til fremvisning
 • Forventet DGNB sølv-certifikat – minimalt energiforbrug og klimaaftryk
 • Ejes af Kongeegen A/S og af NRE (også entreprenør)
 • Lintrup & Norgart har rådgivet om indretningen og står for udlejningen


Læs mere om mulighederne, lejemålene og se priser hos Lintrup & Norgart, der står for udlejningen - eller kontakt direktør Benedicte Rønje.