GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy China Business Center rykker ind i World Trade Center Ballerup

11. marts 2015

China Business Center rykker ind i World Trade Center Ballerup

Nordic China Chamber of Commerce (NCCC) etablerer sig om få måneder med en base i Ballerup. Det sker som en del af "China Business Center" i den nyåbnede danske afdeling af World Trade Center. Herfra agter kineserne at koordinere erhvervsfremstød i hele Norden for såvel import som eksport.

 "China Business Center" åbner den 3. juni 2015, siger den kinesiske direktør i NCCC, Heidi Wang.
 
Heidi Wang forklarer endvidere, at kinesiske virksomheder i stigende grad kommer til Danmark, og at China Business Center derfor vil være et bindeled, der kan støtte kinesere og danske små og mellemstore virksomheder til at opnå resultater.
 
"Her kan danskere med interesse for konkrete forretningsmuligheder møde kinesiske partnere i Danmark, som er et område NCCC har særlig erfaring med ", siger Heidi Wang.
 
World Trade Center er et kæmpe stort globalt netværk, der udover at fungere som flerbrugerhus, tillige rummer adgang til organisationens store "værktøjskasse" i form af støtte, vejledning og kontaktformidling over hele verden.
 
"Hele verden skal forstås bogstaveligt", siger direktør Lars Gøtke, World Trade Center Ballerup, idet han henviser til, at World Trade Center er et globalt brand, der har udstedt omkring 300 licenser hvoraf ca. 250 er i aktiv drift fordelt på 100 lande.
 
Alene i Kina er der i lyntempo etableret 12 World Trade Centre. Et af disse ligger i byen Wuxi (6 mio. indbyggere) der er venskabsby med Ballerup. Borgmesteren og en del af bystyret i Wuxi har meddelt, at de ønsker at aflægge besøg i Ballerup i nærmeste fremtid. Et besøg som både direktør Heidi Wang og direktør Lars Gøtke ser meget frem til.