GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Connect Denmark

04. marts 2015

Nye væksttiltag i World Trade Center Ballerup

World Trade Center Ballerup indgår nu et samarbejde med CONNECT Denmark, der rådgiver iværksættere og vækstvirksomheder og "syretester" deres forretningsmodel. Et tilbud, som også vil kunne omfatte virksomheder i Business Centret, som går med planer om at vokse og ekspandere.

World Trade Center Ballerup har netop indledt et samarbejde med medlemsforeningen CONNECT Denmark. Det betyder bl.a., at WTC Ballerup fremover vil danne ramme for løbende aktiviteter og events, der henvender sig til iværksættere og etablerede virksomheder, som går med vækstplaner.

Samarbejdet afspejler en fælles interesse for at skabe vækst via sparring og ved at skabe nye netværk: "CONNECT Denmark har jo en målsætning om at skabe vækst via professionel og individuel rådgivning af virksomheder, og det flugter fint med vores egne planer om at gøre WTC Ballerup til et Business Center, der skaber merværdi for sine lejere via tilbud om sparring med f.eks. CONNECT Denmark", siger direktør Lars Gøtke, World Trade Center Ballerup.

CONNECT Denmark har siden 2000 bidraget til at udvikle en række danske vækstvirksomheder via rådgivning og træningssessioner med erfarne erhvervsfolk i panelet. "Det frivillige netværk tæller godt 900 medlemmer, der samlet set favner alle relevante kompetencer og besidder en erfaring, som vi gratis tilbyder udvalgte danske og udenlandske virksomheder", siger regionschef André Elm, CONNECT Denmark.

Gratis "syretest" af forretningsmodel
Efter en indledende vurdering kan CONNECT Denmark bl.a. tilbyde sparring med et såkaldt Springboard. "Vi sammensætter her et sparringspanel på typisk 6-10 personer fra netværket, der har en erfaring, som matcher den konkrete virksomhed og dens udfordringer", siger André Elm.

I løbet af 2 timer udfordres og "syretestes" virksomhedens potentiale kombineret med rådgivning og sparring omkring bl.a. strategi, finansiering, internationalisering, forretningsmodeller, patenter/IPR. "Virksomheden får kort og godt en skarp og lærerig sparring, hvor intet pakkes ind – og panelet kommer med konkrete råd og bidrager med værdifulde kontakter", siger André Elm.

Det første CONNECT Denmark arrangement i World Trade Center Ballerup omhandlede netop "syretest" af en højteknologisk virksomhed fra Letland, der producerer optisk måleudstyr og overvejer at etablere sig i Danmark."Det gav god mening at lægge netop den type aktiviteter i WTC Ballerup, som jo også lægger vægt på det internationale samarbejde.  Desuden ser vi selvfølgelig også frem til at hjælpe nogle af de virksomheder i huset, der har et ønske om sparring og træning", siger André Elm.