GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Dansk erhvervsliv tager godt imod WTC Ballerup

15. september 2014

Dansk erhvervsliv tager godt imod World Trade Center Ballerup

Stor interesse for World Trade Center Ballerup, hvor mere end hundrede erhvervsfolk, embedsmænd og politikere mødte op ved åbningen den 12.september.

"De mange gæster i dag vidner jo om stor forhåndsinteresse for det første Word Trade Center på dansk jord. Både blandt interesseorganisationer og politikere, i erhvervslivet og ikke mindst hos potentielle lejere, som kan drage nytte af det globale netværk og de mange aktiviteteter, som vi har i støbeskeen" siger bestyrelsesformand i World Trade Center DK A/S, Ib Henrik Rønje i forbindelse med åbningen af centret, der bl.a. bød på indlæg fra EU Parlamentarikeren Bent Bendtsen(K) og Ballerups borgmester Jesper Würtzen(S).

Ib Henrik Rønje forventer således, at huset i løbet af kort tid vil summe af liv fra lejerne, fra virksomheder i området og fra internationale gæster, der lægger vejen forbi til møder eller konferencer. 

"Det nye World Trade Center i Ballerup har klare ambitioner om at være et internationalt center, hvor de kommende lejere forkæles med god mad i kantinen, gratis parkering, fitness, konference- og mødefaciliteter, bemandet reception og mulighed for fuldt servicerede kontorer", lyder det fra Ib Henrik Rønje. Men udover de fysiske rammer får lejerene også andel i det globale World Trade Center netværk.  

World Trade Center chef: Netværk skaber nye forretningsmuligheder 

Der er da også stor opbakning at hente fra hovedorganisationen World Trade Centers Association, der har adresse i New York: "Vi er meget stolte af at byde World Trade Center Ballerup velkommen som nyt medlem i World Trade Centers Association. Vi er overbevist om, at centret vil skabe nye forretningsmuligheder for lejerne og for hovedstadsregionen via det globale World Trade Center  brand og netværk, der omfatter 327 centre i 92 lande", siger Estelle Leclercq, regional udviklingschef i Word Trade Centers Association, Europe.

Hun er især begejstret for den store entusiasme og det høje ambitionsniveau, som bl.a. direktør i World Trade Center Ballerup Lars Gøtke lægger for dagen. "Det er jo det ideelle udgangspunkt for et samarbejde, hvor nye medlemmer via deres aktiviteter forankrer World Trade Center brandet regionalt til gavn for alle parter", siger Estelle Leclercq.

Ballerups borgmester: Oplagt sparringspartner 

Her vil det gode samarbejde med Ballerup kommune spille en væsentlig rolle. "Ballerup kommune bidrager meget gerne aktivt til lokal forankring af World Trade Center Ballerup. Det vil uden tvivl skabe gode private arbejdspladser i kommunen og styrke erhvervslivet i hele Hoveddstadsregionen", lyder det fra Ballerups borgmester, Jesper Würtzen (S).

Se også Henrik Fogh Rasmussens, stifter og indehaver af Rasmussen Public Affairs, videoindlæg fra åbningen her