GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Erfaren mand i spidsen for World Trade Center Ballerup

02. september 2014

Erfaren mand i spidsen for World Trade Center Ballerup

Det nye World Trade Center Ballerup slår dørene op for lejere, virksomheder og samarbejdspartnere d. 12. sept.

Tidligere direktør i Nordea Ejendomme Lars Gøtke kommer til at stå for realiseringen og udviklingen af det internationale Business Center.

Når Lars Gøtke med sine medarbejdere om få uger rykker permanent ind på adressen i Ballerup er det med et erklæret mål om at skabe et internationalt Business Center med masser af aktivitet, høj standard og fremragende service for husets fremtidige lejere og besøgende.

Det nye World Trade Center i Ballerup har klare ambitioner om at være et internationalt center, hvor de kommende lejere dagligt skal forkæles med god mad i kantinen, gratis parkering, fitness, konference- og mødefaciliteter, bemandet reception og mulighed for fuldt servicerede kontorer. Men udover de fysiske rammer får de også andel i det globale World Trade Center netværk, der tæller virksomheder i hele verden. Et samarbejde, som erfaringsmæssigt kan åbne døre til nye markeder - for både etablerede virksomheder og iværksættere.

”Min forventning er, at huset allerede inden for kort tid vil summe af liv fra lejerne i huset, fra virksomheder i området og fra internationale gæster, der lægger vejen forbi til møder eller konferencer. Huset rummer store kvaliteter, og suppleret med World Trade Centers spændende og internationale koncept er jeg sikker på, at det bliver en succes”, siger Lars Gøtke, der med over 20 års erfaring fra ejendomsbranchen, har en klar fornemmelse af hvor kontorudlejningsmarkedet bevæger sig hen. 

Katalysator til det globale marked

"Det spændende ved World Trade Center Ballerup er, at vi har nogle helt exceptionelle muligheder for at kombinere professionelle fysiske rammer med et anerkendt business brand og -netværk. Vi har fra starten en unik platform, som virksomheder kan benytte, som det passer ind i deres forretning."

Lars Gøtke understreger, at i en stadig mere globaliseret verden, hvor relationer og netværk spiller en afgørende rolle for succes, kan World Trade Center netværket komme lejerne til gavn - helt konkret kan virksomheder benytte World Trade Center logoet i deres markedsføring,  de kan få adgang til mødefaciliteter i World Trade Centre over hele verden, og de bliver inviteret med til internationale konferencer mm.

Stærke alliancer skal bane vejen

Men det er ikke kun udenfor landets grænser, at World Trade Center Ballerup ønsker at gøre en forskel. Lejerne opfordres til - indenfor husets fire vægge - at netværke og samarbejde på tværs af brancher og kompetencer - bl.a. hjulpet på vej af de mange aktiviteter, der kommer til at foregå i huset. På samme måde kommer både kommunen og regionen til at være en central partner i udviklingen af huset. En af de første opgaver, som direktøren har kastet sig over, er at etablere partnerskaber med relevante organisationer og aktører i regionen.

World Trade Center direktøren hæfter sig ved, at netop Ballerup kommune i denne sammenhæng er en spændende sparringspartner. Kommunen har en høj koncentration af store internationale virksomheder, og har i en årrække haft en klar strategi om at skabe stadig mere attraktive vilkår for private virksomheder.

Ballerup har ifølge undersøgelser fra DI et rigtigt godt image blandt erhvervsfolk, og Lars Gøtke ser en lang række muligheder for samarbejde i fremtiden.  ”Jeg er helt overbevist om, at det første danske World Trade Center har fået den helt rigtige placering i Ballerup. World Trade Center er et brand, som vi vil gøre alt for at forankre lokalt og tilføre et relevant indhold, som kommer vores lejere til gode og samtidig profilerer Danmark og hovedstadsregionen og kommunen internationalt” siger Lars Gøtke, der allerede er i fuld gang med de mange opgaver.

Bestyrelsesformand og ejer af selskabet World Trade Center DK A/S, Ib Henrik Rønje glæder sig over at have Lars Gøtke med på holdet. ”Lars er den helt rigtige til at realisere planerne om et visionært World Trade Center. Han kender branchen og virksomhedernes behov og udfordringer, og han er dygtig til at se muligheder og finde stærke alliancepartnere”.  

World Trade Center Organisations blev etableret i 1970 i New York og er i dag et af de mest eksklusive og anerkendte brands inden for international handel. Der findes flere end 300 World Trade Centre fordelt på over 100 forskellige lande.

World Trade Center Ballerup indvies 12. september med deltagelse af bl.a. politikere, erhvervsfolk og en repræsentant fra World Trade Center Association.