GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Erfarne IT konsulenter rykker ind i WTC

22. januar 2015

Erfarne IT konsulenter rykker ind i World Trade Center Ballerup

"IT skal genvinde sit innovative potentiale frem for at være en hæmsko for vækst og nytænkning", lyder det fra de to partnere, der har valgt World Trade Center Ballerup som fremtidig base for deres konsulentvirksomhed, FAIR & SQUARE.

To af IT branchens mest erfarne konsulenter rykker nu ind i World Trade Center Ballerup med deres virksomhed
FAIR & SQUARE. De to partnere, Mogens Nørgaard og Ole Erecius har den krystalklare målsætning at gøre ofte helt uudnyttede data til en særdeles god forretning for deres kunder og i øvrigt tilbyde IT- løsninger, der i stor udstrækning benytter frit tilgængelige applikationer, API’er og gratis programmeringsværktøjer på det globale marked.

"Det holder udgiften til licenser på et minimum for vores kunder og åbner samtidig for løsninger, som for alvor river de vertikale og dyre siloer ned til fordel for løsninger, der skalerer globalt - og som nemt kan udvides og tilpasses efter skiftende behov", siger Ole Erecius.

 WTC matcher vores behov

Akkurat som FAIR & SQUARE holder hus med deres klienters IT- udgifter er valget af Word Trade Center truffet ud fra devisen: Mest værdi for pengene."Vi har behov for gode mødefaciliteter og mulighed for at lægge kursusaktiviteter mv. i huset til en fornuftig pris med muligheden for at udvide lejemålet efter behov," siger Mogens Nørgaard.

Foreløbig har man tilknyttet seks medarbejdere ud fra AFGM-princippet: A Few Good Men. "Vi tilknytter kun de bedste – uanset hvor på kloden de bor, og uanset om de er ansatte, partnere eller frie agenter. Derfor passer det os fint at blive en del af det internationale WTC koncept, fordi vi i stort omfang selv trækker på et internationalt netværk, når vi rekrutterer de rette folk", siger Mogens Nørgaard. 

FAIR & SQUARE så dagens lys i 2013 og har solide rødder i database-, udviklings- og konsulentbranchen tilbage fra 1984. "Desværre oplever vi, at IT fra at være en innovativ kraft nu i større og større omfang er en hæmsko for nytænkning i private virksomheder og det offentlige", siger Mogens Nørgaard. Den velkendte IT-blogger og foredragsholder ser dog store muligheder for, at IT for alvor genvinder sit innovative potentiale takket være den nye generation af applikationsværktøjer og frit tilgængelig software, som hurtigt og billigt gør det muligt at omsætte stor datamængder til værdifuld viden og dermed forbedre den offentlige service og skabe ny indtjening i de private virksomheder.

Direktør Lars Gøtke, WTC Ballerup, hilser FAIR & SQUARE velkommen og ser frem til et godt samarbejde. "De to ejere har jo klare visioner for deres fremtidige virke og planer om at bruge husets faciliteter som led i denne udvikling. Det er bestemt et aktiv for os at have en IT - virksomhed af den kaliber som lejer", siger Lars Gøtke.

Læs mere om FAIR & SQUARE