GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Konsulenter med globalt udsyn vælger Word Trade Center Ballerup

15. april 2015

Konsulenter med globalt udsyn vælger World Trade Center Ballerup

Konsulenthus skipper adresse på Københavns havnefront til fordel for World Trade Center Ballerup. ”Det letter hverdagen for vores konsulenter og kunder og giver mulighed for at udvide lejemålet i internationale rammer, når vi bliver flere medarbejdere”, siger senior partner Jesper Boye fra Percepti Global AS.

Nok er herlighedsværdien i Havnegade ubestridelig, men trafikale udfordringer og kundernes kamp om de få P-pladser trak vægtskålene ud af balance, da de otte medarbejdere i Percepti Global diskuterede for og imod at fortsætte konsulentlivet i city.

Tilgængelighed – tilgængelighed – tilgængelighed

”Logistik var den udløsende faktor, da vi besluttede at flytte”, siger seniorpartner Jesper Boye fra Percepti Global AS, der beskæftiger sig med virksomhedsudvikling og træning med fokus på bl.a. ledelse, coaching, salg og håndtering af kulturelle udfordringer på etablerede og nye markeder globalt. ”Vores konsulenter så gerne, at den nye adresse, udover at lette tilgængeligheden for vores kunder, også afspejler vores globale fokus. Derfor er WTC Ballerup på flere måder det perfekte match for os”, siger Jesper Boye.

Globalt udsyn og lokal forankring

Han peger også på viften af fælles faciliteter som reception, fælles møderum, kantine, fitness m.v. men hæfter sig især ved, at WTC repræsenterer et globalt koncept forankret lokalt i et veletableret og ekspanderende erhvervsområde. ”Vi vil både trække på det internationale netværk, som WTC tilbyder og samtidig udvikle vores forretning her i området og suge erfaringer til os fra de mange andre spændende virksomheder, der har lejet sig ind i WTC Ballerup”, siger Jesper Boye fra Percepti Global, der blev etableret i 2002.

Direktør Lars Gøtke, World Trade Center Ballerup, hilser de otte medarbejdere i Percepti Global velkommen og ser frem til et godt samarbejde. "Virksomheden har jo valgt os efter en målrettet prioritering, så vi vil derfor gøre alt for også at levere på alle de parametre, som gjorde udslaget til fordel for os”, siger Lars Gøtke. Foreløbig har konsulentvirksomheden lagt beslag på de nødvendige m2 med mulighed for at udvide lejemålet i takt med den planlagte vækst.

 

For yderligere information

World Trade Center Ballerup

Direktør Lars Gøtke

t: 8877 6000

m: 2943 9244

lg@wtcballerup.dk 

www.wtcballerup.dk

Percepti Global A/S

Senior Partner Jesper Boye

t: 7020 0827

m: 2689 0812

jbo@percepti.com 

www.percepti.com