GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Stort tillykke til L-SHOP-TEAM Danmark, der er blevet Gazelle 2021

24. november 2021

Stort tillykke til L-SHOP-TEAM Danmark, der er blevet Gazelle 2021

Vi er yderst stolte af, at være en del af det fine selskab.

Børsen Gazelle 2021 blev uddelt til 1.958 (ca. 0,2%) danske virksomheder og vi er yderst stolte af, at være en del af det fine selskab, udtaler direktør Jacob Bertelsen.

Gazelleprisen er en anerkendelse af den vækst vi har haft de seneste 4 regnskabsår. Grundlaget for vores fremgang ligger hos vores kompetente og ihærdige medarbejdere. Medarbejdere, der hver dag sætter en ære i at værne om vores kunder, med omhu og yde en service der ikke går ubemærket hen. Der skal også lyde en stor tak til vores mange trofaste samarbejdspartnere, for at tro på L-SHOP-TEAM og udvise os den tillid vi har brug for, så vi hver dag kan bevise vores værd.

Vi oplever fortsat en stigende interesse for L-SHOP-TEAM og vores koncept som en af Europas største grossistleverandør af tøj og tilbehør til arbejde, sport og promotion.

Børsens Gazellepris er et direkte bevis på at L-SHOP-TEAM er på rette vej i Skandinavien, så endnu en gang tak til vores medarbejderne og samarbejdspartnere og ikke mindst de slutkunder som bruger tøjet. Vi ser frem til fortsat at yde en ekstraordinær indsats i hverdagen og til et fortsat godt samarbejde med jer alle, slutter Jacob Bertelsen! .

Om L-SHOP-TEAM