GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Lejerne inviterer til Åbent hus

World Trade Center Ballerup World Trade Center Ballerup
13. maj 2015

Lejerne i World Trade Center Ballerup inviterer til Åbent hus

Onsdag den 20. maj kl. 15.00 – 18.00 inviterer lejerne i World Trade Center Ballerup til Åbent Hus.

Få indblik i Fremtidens Erhverv i det nye World Trade Center Ballerup og lad dig inspirere af innovative personer  som serieiværksætter Martin Thorborg, Jakob M. Jørgensen fra 3D Printhuset, twittersuperbruger Niclas Becker Poulsen og fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen.

Dagen byder derudover på en bred vifte af foredrag med  temaerne Big Data, Netværk via de Sociale Medier og Ledelse og Livskvalitet - og her er det  lejerne der indtager talerstolen.

 Derudover vil der være masser af aktiviteter:  Prøv en Segway, en brainLightstol fra RelaxInn, hør Europcar fortæller om fordele ved leasing, oplev dig selv på video eller få en guidet tur i World Trade Center med direktør Lars Gøtke. 

Vi  byder på underholdning, masser af netværksmuligheder, mad fra grillen og bandet Lizette Flannovs Quintet spiller på dagen.

Vil du og din virksomhed være på forkant med de seneste trends? Så kig forbi Ballerup til en underholdene, inspirerende og uformel eftermiddag med gode muligheder for at netværke.  Alle foredrag og aktiviteter er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

For eventuelle spørgsmål kontakt Randi Strangesen Brock på telefon 8877 6000 eller rsb@wtcballerup.dk

Se hele programmet her