GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Mennesker handler med mennesker.

23. januar 2015

Mennesker handler med mennesker. Al forretning udspringer af kontakten med et andet menneske. Man siger, at man skal netværke og at netværk er vigtigt.

Så hvordan gør man det? Hvordan er man nærværende, så den anden kan mærke at man rent faktisk er til stede? Kom og hør et par fif til at være mere nærværende, samt prøv et par enkle øvelser i kropssprog.

”Jeg tror på, at vi - for at kunne netværke bedre - skal være gode til at vide, hvor vores tanker er lige nu. Hvad er vores intention? Hvor er vores opmærksomhed og hvad er vores holdning til den anden eller til det at netværke? Tanker styrer vores holdning og handling, så alt hvad vi tænker vil afspejle sig i vores kropssprog og enten tiltrække eller frastøde mennesker.”

Eksperimentarium styres af Stig Seberg som står bag evolvia.dk & historienom.dk. Han er coach, proces- og mindfulnesskonsulent samt udgiver historier der får børn til at slappe af inden de skal sove. Han er far til 3, elsker hoppebolde og træner mennesker i bevidst nærvær. Stig har en mission om at give børn og voksne et roligt øjeblik i løbet af dagen. Evolvia afholder foredrag samt tilbyder kortere og længere forløb om emnet.

Tilmelding nødvendig
Tilmeld dig hos Randi Strangesen på rsb@wtcballerup.dk eller telefon 8877 6000 senest mandag den 26. januar. Arrangementet er gratis.

Vi glæder os til at se dig til en uformel eftermiddag med gode muligheder for at netværke.