GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Morgenmøde torsdag den 14. oktober kl. 9-11: "Hør hvordan robotter sparer boligselskab for millioner"

04. oktober 2021

Morgenmøde torsdag den 14. oktober kl. 9-11: "Hør hvordan robotter sparer boligselskab for millioner"

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan vi har fået nye muligheder for at inddrage robotteknologi i løsningen af skimmelsaneringsopgaver.
Hvordan vi via planlægning på tværs af brancher kan sikre, at vi træffer de bedste beslutninger for valg af løsninger til opgaverne, og hvordan det bedste helbredsmæssige resultat og den største værdi/besparelse i de enestående sager opnås på tværs af alles interesser.

Vi har også fokus på, hvilke muligheder man som bygningsansvarlig har, når man med ens ejendom står for at skulle tage det næste skridt – enten i forbindelse med bygningsskader eller som følge af et øget behov for renovering på grund af indeklimaforbedringer.

Morgenmødet vil give dig indblik i en specifik case fra Lions Park i Søllerød, hvor skimmelsaneringen af 30 lejligheder på seniorcentret blev optimeret på forbilledlig vis ved hjælp af Climates Desinficeringsrobotter. Der blev opnået en 2-cifret million besparelse på genhusning og skimmelsanering, samt løsørerens og dette uden at der blev gået på kompromis med retningslinjer eller med hensynet til beboerne og deres helbred.

Oplæg fra
Mikkel Larsen, Direktør, Østergaard Bygge- og Indeklimateknik,
Lilian Jørgensen, Centerchef, Lions Park Søllerød
Marie-Louise Pind, Advokat (L), Mediator, Pind & Partnere Advokater
Signe Steen Risager, CEO & Founder, Climates.

Læs mere om Climates