GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Semco Maritime

08. august 2019

Semco Maritime, der har kontor i WTC Ballerup, er en anerkendt global spiller, når det drejer sig om at føre energi til lands fra Offshore anlæg.

Det er sin sag at omsætte vindmølle energi til 220.000v fra en platform i høj sø. Det kalder på ekspertløsninger, hvor virksomheden Semco Maritime ofte er i spil som det sikre kort.

Når verdens største vindmøllepark til næste år forsyner en million britiske hjem med strøm fra Nordsøens blæsevejr, sker det via en”offshore substation” med danske Semco Maritime A/S som entreprenør på denne vitale platform, der opsamler energien fra de enkelte vindmøller.

Platformen rummer bl.a. en avanceret transformator og et utal af elektriske funktioner og sikkerhedsanlæg, så stærkstrøm på 220kV kan sendes sikkert i land via et søkabel på 120 km. Den 4000 tons tunge station står solidt plantet på havbunden, og Semco Maritime A/S kan dermed sætte flueben ved endnu en opgave, der er gennemtestet fra A til Z og søsat til tiden som en vital del af vindmølleparken Hornsea i den engelske del af Nordsøen. Parken ejes og drives af danske Ørsted og slår den nye rekord til havs med en kapacitet på 1.200 MW svarende til hele det danske elforbrug baseret på vindenergi.

Læs hele artiklen

Læs mere om Semco Maritime