GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Site-Seeing. ”BloodFlowMeter - en Starterhistorie”. Rundvisning og foredrag for iværksættere.

03. marts 2015

Site-Seeing. ”BloodFlowMeter - en Starterhistorie”. Rundvisning og foredrag for iværksættere.

I 1994 startede lic. doc. Thorkild Bøgh Hansen fra Proteinlab og Henrik Kruckow Københavns universitets første iværksætterkursus. Kurset blev en succes, og flere kurser fulgte.

”I 1996 have vi bl. a. dr. med. Per Sejrsen og to yngre læger på kursus. Sejrsen medbragte en ny metode til kalkulation af kvantitativ blodgennemstrømning, som han gerne ville præsentere. Ideen var, at måle kvantitativ blodgennemstrømning som varmeind- og udvaskning, fra basis til ligevægtstemperatur. Tiden blev på denne måde en indikator for den kvantitative gennemstrømning. Kunne vi udvikle metoden og validere den, ville den kunne bruges til at diagnosticere og behandle alle former for kredsløbsforstyrrelser, herunder diabetes. Vi havde mange møder med store selskaber, men de havde allerede deres egne apparaturer på markedet og var klar over problemet Creative Destruction. Vi patenterede og startede selskaber. Vi begik imidlertid én stor fejl, der fik projektet til at ramle....”

Tilmelding nødvendig
Tilmeld dig hos Randi Strangesen på rsb@wtcballerup.dk eller telefon 8877 6000 senest tirsdag den 3. marts. Arrangementet er gratis.

Vi glæder os til at se dig til en uformel eftermiddag med gode muligheder for at netværke.