GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy WTC Ballerup sponserer Team Rynkeby Øresund,

14. maj 2018

WTC Ballerup sponserer Team Rynkeby Øresund, der cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme.

Team Rynkeby Øresund er et nordisk velgørenhedscykelhold, der hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Der trænes hårdt inden selve turen og den 8 maj startede dagens træning i WTC Ballerup. 

 

Vi ønsker alle de seje ryttere en fantastisk tur til Paris i uge 27.

 

Om Team Rynkeby
Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. Faktisk var deltagerne på historiens allerførste Team Rynkeby-hold så gode til at skaffe sponsorater, at der var 38.000 DKK i overskud, da holdet returnerede til Danmark en god uge senere. Pengene donerede Team Rynkeby til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital, og en tradition var født.

1.900 motionscykelryttere og 450 hjælpere 
I dag består Team Rynkeby af 1.900 motionscykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island. Og i 2017 donerede Team Rynkeby 65,2 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 32,2 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark. 

Læs mere...