GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Velkommen til FARO Forsikringsagentur

30. juni 2022

Velkommen til FARO Forsikringsagentur, der netop har etableret sig i vores flerbrugerhus.

Siden 2008 har Faro Forsikringsagentur lyst op på det danske forsikringsmarked. Faros formål er at tilbyde de bedste løsninger til den rigtige præmie.

Målsætningen er ikke altid at være billigst, men præmien skal afspejle det produkt kunderne får. De arbejder udelukkende med anerkendte aktører på forsikringsmarkedet.

Normalt fastsættes præmier primært ud fra en risikobetragtning. Det stigende fokus på toplinjen hos forsikringsselskaberne, samt de lave skadesprocenter giver en gunstig mulighed for at etablerer agenturaftaler med meget gunstige præmier og betingelser. For at kunne opnå de laveste præmier er præmievolumen et must. Derfor benytter de deres buying power til at skabe de bedste løsninger for kunderne, store som små. 

Faro skal som et fyrtårn lyse op og tiltrække forsikringsskibene på det store præmie ocean. Derfor har Faro Forsikringsagentur et fyrtårn som logo. Ved at anvende forstørrelsesglassene i fyrtårnet, kan Faro sætte lup på betingelser og præmieniveau til glæde for kunderne.

Læs mere om Faro Forsikringsagentur