GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Velkommen til SurgiTeam, der formidler sundhedsfaglige vikarvagter for læger og sygeplejesker på hospitaler i Danmark og Norden.

08. september 2022

Velkommen til SurgiTeam, der formidler sundhedsfaglige vikarvagter for læger og sygeplejesker på hospitaler i Danmark og Norden.

I SurgiTeam er medarbejderne selv klinisk aktive, og har således taget vagter på de fleste af de afdelinger, de samarbejder med.

"Vi kender derfor de opgaver, som vi sender vores kolleger ud til. I SurgiTeam kan vi derfor sikre, at du som vikar får vagter, som passer til dine kvalifikationer, og at afdelingerne, vi samarbejder med, altid får stillet en vikar med den rette profil til rådighed".

WI SurgiTeam samarbejder vi med hospitaler i Danmark og Norden. Vores fokus på høj kvalitet og personlige kendskab til afdelingerne gør, at vores vikarer er aktive og bliver hos os i mange år. Kvalitet koster, og vi tilbyder derfor en timeløn, som afspejler dette. Løn, skræddersyede arbejdsvilkår og personlig service gør os til branchens bedste vikarbureau".

Læs mere om SurgiTeam og deres ydelser