GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Velkommen tilbage til LSV Group, Velkommen tilbage til LSV Group, der tidligere har drevet forretning fra WTC Ballerup.

01. november 2021

Velkommen tilbage til LSV Group, der tidligere har drevet forretning fra WTC Ballerup.

LSV Group hjælper virksomheder med at tjene eller spare penge

Det gør de ved at sikre, at virksomhedens kerneprocesser er eksekverbare, stabile og kapable, så man får tilfredse kunder, glade medarbejdere og opnår optimal profit og likviditet. De stiller store krav til både sig selv og deres kunder, og lover til gengæld store resultater.

LSV Group har omstruktureret virksomheden med en ny adm. direktør, der skal sikre, at vi kan levere på den mission og vision, vi har for fremtiden. Vi fokuserer nu endnu mere på virksomhedernes kvalitets-, drifts, leverance- og kundehåndtering.

Det er derfor med glæde og stolthed, at vi byder stort velkommen til Svend Kristiansen, som adm. direktør og partner. Han vil sikre at vores kunder altid er i trygge hænder, altid har adgang til kompetent og betroet rådgivning og altid ved, at de får mere end de betaler for hos LSV Group.

LSV Group vil stå endnu skarpere, så vores kunder ved, at det er os de skal kontakte, når der skal løses vigtige opgaver i deres organisationer.

 Læs mere om LSV Group