GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy World Trade Center Ballerup skyder nytåret ind

12. januar 2015

World Trade Center Ballerup skyder nytåret ind

Den velbesøgte nytårskur i Word Trade Center Ballerup bød på en velment opsang fra Dansk Erhvervs topchef om at skabe større vækst herhjemme. Derefter blev der netværket over et glas champagne ledsaget af Wieneroprette.

Ca. 120 gæster fra især erhvervslivet fik en velment opsang om at skabe vækst i Danmark fra topchefen i Dansk Erhverv, Jens Klarskov ved nytårskuren i Word Trade Center Ballerup.

"Danske virksomheder investerer rekordstore summer i udlandet, men vi må også fokusere på at skabe arbejdspladser og øge væksten herhjemme, så vi ikke ender som en nation af kuponklippere", lød det bl.a. fra Jens Klarskov. Der er da også gode muligheder for, at 2015 byder på fremgang herhjemme, vurderer Dansk Erhverv, som repræsenterer 17.000 virksomheder fordelt på 100 brancher.

"Vi må nok vænne os til lavere internationale vækstrater, men vi har gode kort på hånden herhjemme med et dynamisk arbejdsmarked, hvor ca. 700.000 personer årligt skifter job, ligesom lave renter og oliepriser gavner langt de fleste danske virksomheder", sagde Jens Klarskov og anbefalede at sætte virksomhedernes bugnende pengetanke på arbejde og stimulere privatforbruget.

2015: Fuld skrue på World Trade Center Ballerup

Jens Klarskov gav med denne opsang stafetten videre til direktør Lars Gøtke, World Trade Center Ballerup, som kvittedeved at løfte sløret for nogle af de mange initiativer i 2015, der skal bidrage til at gøre centret til eneffektiv netværksmotor. Det skal bl.a. ske ved at trække på det internationale World Trade Center netværk - i første omgang på nordisk og europæisk plan.

"Vi regner med at afvikle 30-40 konferencer i 2015 for større virksomheder og på egen hånd intensivere netværksarbejdet til glæde for vores lejere i samarbejde med bl.a. Connect Denmark og Copenhagen Capacity", sagde Lars Gøtke. Han glædede sig over, at foreløbig 30 virksomheder har lejet sig ind i World Trade Center Ballerup og at flere står på trapperne.

"Vi har fortsat til gode at udleje ikke mindst de større lejermål, men det skal nok ske i løbet af 2015", sagde Lars Gøtke, før han overlod scenen til sopranen Cecillia Lindwall. Hun bidrog til at skabe den rette nytårsstemning med nedslag i Wieneroperetten, der klædte champagnen og kransekagen.