GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy World Trade Center Ballerup udvider med knap 20.000 m2 i form af et 15 etagers højhus

04. juni 2021

World Trade Center Ballerup udvider med knap 20.000 m2 i form af et 15 etagers højhus

Ballerup får nyt vartegn

Kongeegen A/S og NRE Denmark A/S realiserer nu udvidelsesmuligheden i World Trade Center Ballerup i form af et nyt 15 etagers højhus, WTC Ballerup Tower, der blandt andet kommer til at rumme kontorfaciliteter, konferencecenter og servicerede lejligheder.

Den eksisterende ejendom er stort set fuldt udlejet og tæller i dag mere end 110 virksomheder og klinikker. Med højhuset udvides WTC Ballerups samlede kapacitet til mere end det dobbelte til knap 40.000 m2.

Højhuset opføres på det nordøstlige hjørne ud mod Borupvang med direkte passage fra loungeområdet i den eksisterende bygning. Desuden opføres et parkeringshus med mere end 400 p-pladser ved de eksisterende p-pladser på grundens sydvestlige hjørne.

NRE Denmark A/S, som er en del af ejendomskoncernen NRE Group A/S, og Kongeegen A/S bliver ligeværdige partnere og gennemfører udvidelsen af World Trade Center Ballerup i et åbent samarbejde. NRE Denmark A/S indtræder dermed som medinvestor og står samtidig for det kommende byggeri i totalentreprise.

Læs mere om udvidelsesplanerne

Læs mere om WTC Ballerup Tower (PDF)
Printvenlig version (PDF)