GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Cyber trusselbilledet 2019

14. marts 2019 , 9.00 - 10.30

Cyber trusselbilledet 2019

Cyberkriminalitet, cyberspionage og målrettede cyberangreb mod private virksomheder og myndigheder. Få indblik i hvordan det it-kriminelle økosystem, storpolitik og globale konflikter er med til at forme trusselslandskabet i 2019.
GRATIS GODMORGEN-MØDE 

For at kunne forstår hvor vi er på vej hen, er det vigtigt at vide hvor vi kommer fra.
Både 2017 og 2018 bød på skelsættende hændelser, både i cyberspace og i den virkelige verden og disse hændelser vil sætte agendaen for det trusselsbillede vi som individer, virksomheder og myndigheder vil stå overfor i 2019. 

Vi slår dørene op til dette godmorgen-møde fra kl. 8.30 og byder på morgenkaffe og croissant.

Tilmelding nødvendig
Tilmeld dig senest den 12. marts på tilmelding@wtcballerup.dk 

Om Jens Christian Høy Monrad
Har arbejdet med IT-sikkerhed i mere end 20 år og arbejder com chefanalytiker med ansvar for FireEye Threat Intelligence I Europa og Mellemøsten. Her beskæftiger han sig med rådgivning omkring cyberkriminalitet, cyberspionage og målrettede cyberangreb mod private virksomheder og myndigheder. I sin rolle som analytiker, beskæftiger Jens sig primært med risikoanalyse af det trusselslandskab virksomheder, myndigheder og organisationer befinder sig i, ud fra den måde der opereres på. Jens er hyppigt brugt i nationale og internationale medier, som ekspert i IT-sikkerhedstrusler og cyberangreb og skriver i øjeblikket klummer for det danske medie Computerworld, samtidig er han aktivt medlem i IT-branchens sikkerhedsråd.

Læs mere om Jens Monrad: https://www.linkedin.com/in/monrad/