GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Den professionelle kollega

12. oktober 2016 , 16-18

Den professionelle kollega

Arrangementet er UDSAT!!

Arrangementet er UDSAT!!

Når vi taler forbi hinanden på jobbet, undgår at rydde op i det sagte og glemmer at anerkende hinanden på grund af travlhed, så skabes der grobund for at stress kan blomstre i arbejdskulturen.

Ofte undlader vi at tale om det som er svært, da stress og personlige forhold som bl.a. psykisk sygdom fortsat er voldsomt TABU belagt ude på arbejdspladserne.

En undersøgelse fra 2013 viser, at hver fjerde ikke ønsker at arbejde sammen med en person, der lider af angst eller depression, og hver femte har oplevet, at der tages afstand til kolleger med psykisk sygdom på arbejdspladsen.

Når vi har det svært, holder mange det derfor for dem selv, hvilket kan gøre situationen værre. Vi undlader at drøfte TABUer og personlige forhold med vores leder og kollegaer, af frygt for konsekvenserne.

Når vi har en tillidsfuld relation til hinanden bliver det lettere, at håndtere disse samtaler om TABU belagte emner, som f.eks. stress, psykisk sygdom og personlige forhold, der kan påvirke produktiviteten i hverdagen.

Da det er GRATIS at deltage, vil eventet afrundes med information om vores kurser og nye uddannelse som: Specialist i stress og mental sundhed.

Indhold

  • Hør stressekspert og direktør i Thauer Stresscenter Rikke Maj Thauer, fortælle om de konsekvenser manglende kommunikation og anerkendelse, kan have på stressniveauet i virksomheden.
  • Lær om de kommunikative værktøjer, som programmet psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden rummer.
  • Kend forskellen på sympati og empati. Hvordan træder du ind i rollen, som den professionelle kollega?
  • Få kendskab til, hvordan du kan træde over ”TABU grænsen” på arbejdspladsen.

 

Tilmelding nødvendig
Tilmeld dig på www.thauer.dk senest mandag den 10. oktober.