GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Få styr på dine processer

15. december 2015 , 9-16

Få styr på dine processer

- og opnå endnu større succes. Forstå hvorfor Lego, Novo Nordisk og 80 % af alle Fortune 500 virksomhederne tjener så mange penge. Hvad er det de gør, der sikrer dem så stor succes.?

En virksomheds succes afhænger af kundernes tilfredshed. De vurderer hvert et skridt du tager og et enkelt fejltrin kan være afgørende for om de kommer tilbage eller fortælle deres netværk om deres oplevelser.

Tilfredse kunder sikres udelukkende ved at have styr på processerne, ved at levere det eneste, der har betydning for kunderne og skære alt overflødig væk.

Procesoptimering med LEAN Six Sigma
Svaret er, at de dygtigste benytter sig af alle de styrker og gennemprøvede modeller som LEAN Six Sigma indeholder. LEAN Six Sigma er uden sammenligning de optimerings metoder der har skabt de største forretningsmæssige succeser i erhvervslivet, og brugt rigtigt, kan konceptet vende en virksomhed og styrke den ud over det sædvanlige.

Først til mølle – vi har 20 gratis pladser

Deltag gratis på meget populært kursus om netop LEAN Six Sigma
LSV Group inviterer husets beboere til at deltage gratis på deres populære introkursus, der giver deltagerne en tydelig forståelse af hvad LEAN Six Sigma er og hvordan procesoptimering kan skabe succes i alle virksomheder. Hvad betyder procesforståelse, hvad vil det sige at have styr på processerne og hvordan kan procesoptimering sikre store besparelse og gladere kunder for alle virksomheder?

Dette og meget mere vil du får svar på tirsdag d. 15.december-2015 fra kl. 9.00-16.00. Kurset er en blanding af teoretisk forståelse og praktiske eksempler, der skaber klarhed over konceptet og hvordan du konkret kan bruge det i din virksomhed.

 Vi lover, at du går hjem med værdigfuld viden om, hvordan du kan flytte din virksomhed til næste niveau.

Tilmelding nødvendig 
Tilmeld dig hos Kion Schmeltzer på k.schmeltzer@lsvgroup.com eller telefon 29 24 45 88 senest torsdag d. 10/12-2015. Arrangementet er gratis for dig som beboer i WTC Ballerup – normalpris er 2.995,- eks. moms