GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Fremtidens kontor

12. maj 2016 , 9.00 - 15.30

Estate Konference: Fremtidens kontor

Vi ser på en række af de nye tendenser i kontormarkedet og den måde de bliver omsat på i praksis.

Vi går tæt på en række af de domiciler, der i øjeblikket skyder op og de ideer og tanker, der ligger til grund. Vi ser på processen omkring fremtidens kontor, og hvordan man optimalt skaber de fysiske rum, der understøtter arbejdspladsen bedst muligt og hvordan nogle af de aktuelle bygherrer omsætter ideerne til praksis.

Konferencen sætter også fokus på nogle af de koncepter, der understøtter rejsen mod fremtidens ansatte. Innovationsforskere forventer, at færre vil være fast i en virksomhed og flere vil blive projektansatte. Vi ser på, hvordan fremtidens arbejdsmønstre vil påvirke den traditionelle kontorejendom, og hvordan nutidens kontorhoteller opfylder behovet nu og i fremtiden.

Mål med konferencen
At få indblik i, hvordan kontormarkedet udvikler sig, hvilke behov fremtidens medarbejder kommer til at have og dermed hvordan kontorejendomme værdisikres og styrkes som investeringsmål.

Målgruppe
Konferencen henvender sig til ansvarlige for valg af domicil og fysiske rammer, til investorer, økonomidirektører, ejendomsselskaber, erhvervsmæglere, HR-chefer og arbejdspladsansvarlige, projektudviklere, rådgivere, erhvervslejere, entreprenører, arkitekter, ejere af kontorejendomme og finansielle aktører samt alle, der i det daglige er involveret i at tænke kontormarkedet videre, så det optimalt understøtter den værdiskabelse og de kulturer og arbejdsprocesser, som fremtidens organisationer efterspørger.

Pris for deltagelse
Standarddeltager kr. 3995,- eks.moms
Medlem af Byggesocietetet kr. 3495,- eks. moms
Medlem af Estate More Club kr. 0,- Læs mere her

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden konferencen.

Tilmelding
Tilmeld dig her.