GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy TEMADAG: BUSINESS I FREMTIDEN

20. november 2015

TEMADAG: BUSINESS I FREMTIDEN

Dagen er sat op, så man kan blive klædt på med forskellige temaer fra start til slut for at blive en bedre iværksætter og komme godt fra start frem til de mere seriøse tiltag, der skal til, når du som iværksætter har fundamentet og virkelig skal til at vækste. Det er derfor en rigtig god idé at møde op fra dagens start og vælge de foredrag, der matcher dine behov bedst.

 

Dagens program:

 

Mødelokale: Paris
Kl. 10.00-12.00:  Pia Pinkowsky, crowdsourcingekspert og innovatør
Vend dit forretningssyn på hovedet – og overvej, hvad crowden kan gøre for dig!
For hvad får tre unge iværksættere til at sige nej til 600.000 kr og garvede erhvervsfolk i tvprogrammet Løvernes Hule og i stedet kaste sig over crowdfunding?Hvad kræver det, hvordan gør du, og hvorfor skal vi bruge crowden? Hvad betyder det for din forretningsstruktur og dit mindset – og hvordan kommer din forretningsmodel til se ud? Hvad kan crowden og verden gøre for din forretning, og hvordan kan du bruge den til at løse opgaver?
Pia Pinkowsky fortæller historien og inspirerer med metoder og redskaber til at tænke forretning på en anden måde.
Hjemmeside: http://www.innovationsboersen.dk/


Mødelokale: Vancouver
Kl. 11.00-11.45:  Thomas Sloth, Direktør, i-Strategi / SEO-Ekspert
Online Markedsføring - Bliv fundet og sælg!
Bliv fundet på internettet. iStrategi gennemgår de mange muligheder for at markedsføre og sælge på internettet via SEO, internetmarketing, facebookannoncering, Linkedin. Kom og bliv klogere på, hvordan din business og dit salg bliver synligt på internettet. 
Hjemmeside: http://istrategi.dk/


Mødelokale: Paris
Kl. 12.30-13.00:  Lars Due Nielsen & Michael Nørgaard, Illumi A/S
Fra besøg til kunde – få bedre konvertering på din hjemmeside
Du tiltrækker sikkert allerede en del besøg til din hjemmeside. Men som iværksættervirksomhed har du brug for, at de besøgende bliver til kunder. Ellers er dit website en klods om benet, som dræner din tid og dine penge. At blive fundet online er kun en start, mens det der virkelig opbygger kunde-relationen er den vedvarende dialog.
Lær hvordan du bedst muligt
- fortæller om dine produkter og tjenester
- finder informationer om de besøgendes specifikke interesser
- tilbyder kunderne værdi ved hjælp af indholdet på hjemmesiden forud for første køb
- indleder de kritiske business-to-kunde relationer, før dine online-leads går kolde
Hjemmeside: http://www.illumi.dk/


Mødelokale: Paris
Kl. 13.00-13.45:  Christine Gouchault, Mors Business, Mentor & Mastercoach
Gør din personlighed til dit stærkeste kort!
Lær hvordan du kan leve godt af din passion ved at lægge forretningsstrategier, der passer til din personlighed. Få inspiration til, hvordan du udnytter dine styrker og mindsker din svagheder, så du ikke spænder ben for dig selv. Hør hvordan du konkret kan skabe bedre resultater ved at tilpasse dit salg og markedsføring til din personlighed.
Hjemmeside: http://www.morsbusiness.dk/

Mødelokale: Paris
Kl. 13.45-14.15:  Mike Lorentzen/ML-Bookit
Skab nye kontakter og udvid dit netværk over telefonen!
Sådan skaber du kontakt til nye kunder igennem telefonsalg. Få de bedste tip af mødebookingekspert Mike Lorentzen til, hvordan du arbejder med dit salg og din kundeliste, hvordan du præsenterer dit budskab, og hvordan du overhovedet kommer i gang.
Hjemmeside: http://www.ml-bookit.dk/

 
Mødelokale: Paris
Kl. 15.00-16.00: Anna Thygesen, Senior Rådgiver i Geelmuyden Kiese                     
Når iværksættere sælger – MERE!
Et eller andet sted i krydsfeltet mellem kommunikation, salg, service og marketing kan man finde Anna Thygesen. Anna går forrest, når det gælder om at omsætte viden om forbrugere, uanset om det gælder kvinder, mænd, børn eller hunde, til målrettet og effektiv kommunikation, der rammer og involverer.
Med mere end 25 års erfaring i internationale og danske virksomheder, med fokus på at placere brands øverst i forbrugernes bevidsthed.
Anna har tidligere været direktør i bl.a. PrimeTime Kommunikation, forretningsudvikler i TV2 Danmark, country manager for Benelux og Frankrig for RedGreen og markedschef i Berendsen Textil Service. 

 

 

Programmet opdateres løbende. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Randi Strangesen Brock på rsb@wtcballerup.dk