GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Netværksmiddag

19. maj 2016 , 17.30 - 19.30

Netværksmiddag - Læring og viden i en ny kontekst

Mød op til en hyggelig og anderledes netværksaften, hvor du kommer til at møde mennesker på anden måde end du plejer. Formålet er at skabe rum for stærkere forbindelser med nye bekendte og en mulighed for at dele din specialviden og indsigt.

Viden læres effektivt når det fortælles med en engageret stemme og i inspirerende omgivelser. Derfor har SkabDigBare ApS i samspil med World Trade Center Ballerup og profilen Mogens Nørgaard, Fair & Square, skabt en ny netværksmetode, der handler om at skabe afslappede sociale rammer – som man kender bedst som sofahygge – og kombinere det med gnisten af læring og motivation. Fælles for alle, der kommer i aften, er, at vi brænder for viden, og her har vi inviteret ’det nysgerrige, legende væsen’ indenfor for at skubbe til de formelle netværksrammer.  

Middagen består af tapas, chili con carne (både carne og grøn) og en dessertoverraskelse. Dertil  ølsmagning og nonalkoholiske, frugtdrikke til dem, der ikke drikker alkohol. Der kan tilkøbes ekstra vin og vand i baren. Gennem middagen støtter du Stop Madspild-princippet og der crowdsources til unge iværksættere.

Pris
150 kr. pr kuvert.

Tilmelding nødvendig
Tilmeld dig via SkabDigBare, 5024 9790/mobilepay:  tekst ”Middag” eller via Facebook: https://www.facebook.com/events/977171342337047/

Læs mere om arrangementet