GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Global Summit for Integrative Medicine

25. september 2015 , 10-15

Global Summit for Integrative Medicine

Integrerede sundhedsløsninger er vejen frem for det danske sundhedsvæsen. Det danske sundhedssystem kan lade sig inspirere af det, der allerede sker på området i bl.a. USA og England. Udfordringerne inden for det danske sundhedssystem er massive og vi bliver nødt til at gå nye veje, hvis vi også fremadrettet skal sikre det danske velfærdsniveau inden for sundhedssystemet.

Den globale kongres ECIM 2015 Integrative Medicine and Global Health Summit finder sted i WTC Ballerup den 25. september og på Helsingør Kulturværft i dagene 26. til 27. september 2015 meddeler Centret for Nordic Integrative Medicine (NIM) i København, som er vært for kongressen.

D. 25. september: Pre-summit - Exploring the Evidence Base for Integrated and Sustainable Research, Healthcare and Workforce for Patients
D. 26. september: Økonomi og Medicinsk Videnskab - nye modeller for global sundhed
D. 27 september: Uddannelse - integreret sundheds-personale og patientbehandling

Der afholdes parallelle symposier, ReThink out-of-the-box panel diskussioner og poster-præsentationer, hvor ledende sundhedseksperter og forskere fra hele verden diskuterer fremtidens sundhedsvæsen. Under kongressen uddeles HEEL Prisen for “udmærkelse inden for forskning i integreret medicin.”

Se programmet for The pre-summit den 25. september i World Trade Center Ballerup

Registrering: https://ecim2015nordicroundtable.eventbrite.com

Se programmet for ECIM 2015 Global Summit.

Læs pressemeddelelen

Detaljer vedr. programmerne kan fås ved henvendelse til Shelley R. Noble-Letort, PhD CEO - Founder, Executive Board President Nordic Integrative Medicine 

Nordic Integrated Medicine (NIM) er en non-profit organisation som arbejder med at fremme integreret medicin (IM) i de fem Nordiske lande i samarbejde med Europæiske og Amerikanske IM-organisationer. NIM, der har kontor i WTC Ballerup, håber at etablere det første Nordiske center for integreret medicin i København i 2015/2016.