GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Fokus på Stress, Trivsel og Pension

11. november 2015 , 16-19

Fokus på Stress, Trivsel og Pension

Stressekspert og Forfatter Camila Pearl holder et inspirerende foredrag: Fra Stress til Trivsel, hvor hun giver nyttig viden om stress, herunder stresssymptomer og effektive redskaber til at reducere og forebygge stress.

Fysisk og psykisk arbejdsmiljø er et af hovedpunkterne i foredraget, da de spiller en stor rolle i forbindelse med stress.

Deltagerne vil lære, hvordan de kan reducere stress og holde stress på afstand, hvordan de får øje på stresssymptomer hos dem selv og hvad de kan gøre, for at ændre på deres situation, så de ikke bliver stressmæssigt påvirket i samme grad fremover.

Foredraget ”Fra Stress til Trivsel” er relevant for alle, med en travl hverdag – stresset eller ej – da det sætter fokus på de vigtige værdier og hjælper til at undgå og forebygge stress.

Om Camila Pearl
Camila Pearl har personligt oplevet, hvad hun arbejder med – nemlig stress.

Hun gik selv ned med stress i 2007. Efter at have overvundet sin egen stress, valgte hun at videreuddanne sig inden for selvudvikling og specialiserede sig til stresscoach.

Camila Pearl er stressrådgiver, foredragsholder, underviser, forfatter og stresscoach. Hun er certificeret stresscoach og er cand. mag. I Sprogpsykologi, er uddannet i Human Ressource Management samt læser psykologi på Københavns universitet. Oprindelig er Camila uddannet cand. mag. i Sprogpsykologi fra Københavns Universitet. Ligesom hun har taget en lang række kurser og uddannelser i selvudvikling i Danmark og udlandet bl.a. er hun certificeret Passion Test Facilitator og Goal Mapping practitioner.

Med det klare mål, at hjælpe andre ud af stress – og forebygge stress – samt at sætte fokus på stress, har Camila Pearl været vidt omkring og skaffet erfaring. Blandt andet har hun arbejdet for politiet, som offerrådgiver.

Camila Pearl udgav i 2012 bogen ”Er du ramt af stress?”, som er blevet taget godt imod af pressen. Den er netop udkommet også som e-bog.

Camila Pearl arbejder selvstændigt som stressrådgiver og hjælper en lang række mennesker med stress via hendes firma ”StressFokus” med stresscoachingforløb og holder foredrag og kurser om stress og uddannelse i stresshåndtering.

"Langt flere end vi kan se, er ramt af stress eller på vej til at blive det. Kun få personer har den fine kombination af ekspertise, dyb menneskeforståelse og empati som Camila Pearl. I mit arbejde med eksperter i mange lande, er Camila en af dem, jeg kan anbefale på det varmeste. Hendes indsigt og vejledning kan forandre dit liv, og give både indre ro og mentalt og fysisk overskud."  Steinar Ditlefsen - Transformational Teacher

Kontakt: Camila Pearl kan kontaktes på: camila@stressfokus.dk og på mobil 2521 7499

Peter Tillegreen, H.D., CEO, Forsikringsmægler Tillegreen Consulting P/S holder et inspirerende foredrag om:

  • Pensionsreformen – hvilke konsekvenser har det for dig ?
  • Kan det betale sig at spare op til pension – afdrag på gæld eller opsparing til pension ?
  • Hvordan optimeres pension ?
  • Hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige pensionsformer ?
  • Hvilke pensionsforhold er de væsentlige – hvad skal man holde øje med ?
  • Hvornår bør man tjekke sin pensionsordning ?
  • 10 tips til en bedre pension ?


Om Peter Tillegreen
Peter er civiløkonom (H.D.) fra CBS med speciale i Udenrigshandel og Finansiering, og hvor han har beskæftiget sig med firmapensioner i flere af de største pensionsselskaber igennem de sidste 23 år, og besidder derfor en betydelig rådgivnings-, salgs- og forhandlererfaring inden for livs- og pensionsforsikring.

Tillegreen Consulting udbyder og forestår en række ydelser til beslutningstagere i erhvervsvirksomheder – blandt andet reel uvildig pensionsrådgivning, gennemførelse af komplekse pensionsudbud og revision af eksisterende firmapensionsaftaler. Hovedsigtet er, via en unik proces, at få optimeret alle pensionsparametre og dermed skabt betydelig værdi og større gennemsigtighed for virksomheden og i sidste ende for den enkelte medarbejder.

Kontakt Peter Tillegreen direkte på: peter@tillegreen.com og på mobil: 30 61 50 06

Tilmelding nødvendig 
Vi serverer vin, lidt godt til ganen og der vil være rig mulighed for, at stille både Camila og Peter spørgsmål om stress og pension. Entré er gratis og kræver tilmelding på Billetto:

https://billetto.dk/foredrag-fokus-paa-stress-trivsel-og-pension

Vi glæder os til at inspirere jer. Vel mødt!