GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Personligt lederskab

21. oktober 2015 , 8.30-9-30

Personligt lederskab

Hør adm. direktør Thomas Rex Frederiksen fra Speakers Club fortælle om sine erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

Thomas Rex Frederiksen er konferencier, skribent, serie- iværksætter og businessmentor. Han er stifter af Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling. Thomas forstår om nogen vigtigheden af konkret formidling og at udvide, udnytte og pleje sit netværk.

Thomas Rex Frederiksen er kendt som en af de mest netværkende og vidende personer i Danmark inden for selvudvikling og personligt lederskab. Han har arbejdet med alle de største foredragsholdere i Danmark og delt scene med en række af verdens største navne indenfor området (Janet Attwood, Tony Robbins, Eric Edmeades m.fl.)

Thomas har 24 års erfaring som iværksætter og har tidligere stiftet bl.a. Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North. Gennem sit arbejde som iværksætter har Thomas lavet stort set alle de fejl, man kan og kan i dag spotte dem på lang afstand. Hør om hans erfaringer og få gode råd til, hvordan du kan tage ansvar for din egen lykke ved hjælp af et værdibaseret personligt lederskab.

Tilmelding nødvendig 
Tilmeld dig hos Randi Strangesen på rsb@wtcballerup.dk eller telefon 8877 6000 senest mandag den 19. oktober. Arrangementet er gratis. Vi glæder os til at se dig til en uformel eftermiddag med gode muligheder for at netværke.