GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Personligt salg

27. oktober 2015 , 8.30-10.00

Personligt salg

Lad dit udtryk gøre indtryk og sæt aftryk

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed. Det gælder, når du holder en-til-en møder, når du siger noget ved diverse interne præsentationer, og det gælder, når du er oplægsholder på diverse konferencer og møder. Det er kort sagt en kompetence, du med stor fordel kan arbejde på at få op i højeste gear.

I dette foredrag får du tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid af gangen. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Med glimt i øjet får du beskrevet, hvad det er, de fleste af os, helt ubevidst, kommer til at gøre med kroppen, når vi er på, og ikke mindst hvilke ønskelige, og nok så vigtigt uønskelige, signaler det sender til dine tilhørere.

Det hele handler om, at du skal gøre et godt indtryk, så du er sikker på at få dit budskab til at ramme plet. Det hele bliver leveret med humor, gode historier og mere end 20 års erfaring fra foredragsverdenen.

Instruktør
Instruktøren er Karin Krogh fra Progreso. Hun arbejder med at rådgive nøglemedarbejdere med at køre på vejen til succes. Det gør hun via foredrag, workshop og en-til-en rådgivning. Hendes holdning til læring og inspiration er, at det både skal være klogt og sjovt – ellers virker det ikke. Forbered dig derfor på, at du bliver både involveret, inspireret og underholdt på samme tid.

Aalborg-virksomheden Progreso, der også har kontor i World Trade Center, er en konsulentvirksomhed med mange kompetencer. Progreso betyder ”fremskridt” på spansk, og det er netop målet for virksomheden, der arbejder med operationaliseret strategi, resultatskabende adfærd og værdiskabende relationer. Det gør de via individuelle sparringsforløb for nøglepersoner, workshops for ledelse såvel som medarbejdere, nationalt som internationalt.

Tilmelding nødvendig 
Tilmeld dig hos Randi Strangesen på rsb@wtcballerup.dk eller telefon 8877 6000 senest mandag den 25. oktober. Arrangementet er gratis. Vi glæder os til at se dig til en uformel eftermiddag med gode muligheder for at netværke.