GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Pop-up-Kunstmarked 2019

02. december 2019 , 11.00 - 14.00

Pop-up kunstmarked

Årets Julegave-idé? Eller måske bare en gave til dig selv?

Kunstmarkedet i 'Down Under' ml. kl. 11 og 14 
I lighed med sidste år kommer Peter Wissing fra Edition Copenhagen forbi og præsenterer et bredt udvalg af litografier produceret på deres eget værksted i Strandgade, København. Den personlige formidling af kunstværkerne er en vigtig del af Edition Copenhagens aktiviteter. Derfor har værkstedet valgt, at møde deres publikum ved bl.a. at arrangere pop-up kunstmarkeder som dette hos os.

Edition Copenhagen er et af de førende litografiske værksteder i verden og har værker af bl.a. Martin Bigum, Cathrine Raben Davidsen, Kasper Eistrup, Rose Eken, Erik A. Frandsen, Emily Gernild, HuskMitNavn, Eske Kath, Michael Kvium, Christian Lemmerz, Anders Morgenthaler, Knud Odde, Papfar (Søren Behncke), Leif Sylvester og mange flere. 

        
Nørgaard   Morgenthaler   Kath

 

Om Edition Copenhagen
Værkstedet er grundlagt i 1959, er et af de førende litografiske værksteder i verden. Værksted og galleri er beliggende i en 1.000m2 karakteristisk bygning på Christianshavn i København. Edition Copenhagens intention er at skabe et sikkert tilflugtssted, hvor kunstnerne kan arbejde frit, udvikle trykprocessen og at videreformidle deres viden om litografi som et unikt medie til at udtrykke sig kunstnerisk. Hvert år inviterer værkstedet et udvalg af internationale og danske kunstnere til at skabe litografier på værkstedet. Størstedelen af inviterede kunstnere har udstillet bredt hos anerkendte gallerier og på museer verden over. Foruden at arbejde med etablerede kunstnere, arbejder Edition Copenhagen også med nye og endnu ikke etablerede kunstnere. 

I løbet af året rejser Dannie Vieten og Peter Wissing verden rundt for at præsentere de litografiske oplag til grafiske samlinger på museer, virksomheder, kunstsamlere, og privatpersoner. På hjemmesiden www.editioncopenhagen.com kan du se værker af alle de kunstnere, som i øjeblikket præsenteres hos Edition Copenhagen.