GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Skyggeledelse

14. september 2016 , 15.30 - 17.00

Derfor skal du kende til skyggearbejde som leder

Kender du til det, at en medarbejder gør et eller andet, og du bliver voldsomt provokeret? Kender du til det, at du godt ved, hvad der er det rigtige at gøre som leder - men du tøver (eller gør noget andet i stedet)?

 

Det er dine skygger, der er på spil.

Vi har alle sammen skygger - dvs. sider af os selv, som vi gemmer væk og ikke ønsker at identificere os med. Egenskaber, som vi tager afstand fra og tænker ”godt jeg ikke er sådan” om.

På dette foredrag med Pernille Melsted og Pia Markersen får du indsigt i, hvad skyggen er, og hvordan den spænder ben for dit lederskab. Vi gør det konkret med genkendelige eksempler fra hverdagen som leder. Og vi giver dig indblik i, hvordan du vender dine skygger fra modspillere til medspillere og øger dine handlemuligheder, styrker din kommunikation og gør dig til en mere helstøbt leder.

Glæd dig til et foredrag, som med garanti vil sætte noget i bevægelse hos dig. Og hvor du får rig lejlighed til at stille spørgsmål til Pia og Pernille.

Tilmelding
Tilmeld dig foredraget her: 
https://billetto.dk/da/events/gratis-foredrag-derfor-skal-du-kende-til-skyggearbejde-som-leder Foredraget er er gratis. Ved no-show eller afbud senere end 24 timer før arrangementet, opkræves dog et no-show fee på 300 kr. + moms.

Pernille Melsted er ekspert i skygger og er foredragsholder, kursusleder og forfatter til to bøger om skyggen. Pernille er en af kun tre personer på verdensplan, som er certificeret til at lede Debbie Fords anerkendte Shadow Process Workshop og underviser desuden på sin egen Shadow Facilitator uddannelse.
Læs mere om Pernille Melsted
Hent Pernilles 16-siders gratis skyggeguide

Pia Markersen er specialist i at gøre de svære samtaler lettere for ledere. Hun holder kurser og foredrag og er personlig sparringspartner for især kvindelige ledere. Pia er desuden forfatter til bogen ”Tør du være leder?” og har som en af de første i Danmark kombineret skyggearbejdet med ledelse.
Hent et gratis kapitel fra bogen
Du kan læse mere om Pia Markersen