GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Stop Stress august

17. august 2016 , 16.00 - 17.30

Stop stress gennem psykisk førstehjælp på arbejdspladsen

I løbet af et år vil ca. 20% af befolkningen (700.000 - 800.000) have symptomer på en psykisk sygdom. Det kan ramme alle – også dig og mig!

WHO forudser, at stress og psykisk sygdom de kommende år vil rykke op på andenpladsen over de mest belastende sygdomme – og psykisk sygdom er ansvarlig for 35-45% af alt fravær fra arbejde.

… men hvad gør du, når en medarbejder eller kollega på din arbejdsplads går ned med stress eller viser tegn på angst, depression eller fortæller at de overvejer at tage deres eget liv? Ofte for lidt …

Stress alene er årsag til 1.400 dødsfald om året, og psykisk sygdom er en af hovedårsagerne til selvmord, rigtig mange mennesker som sygemeldes med stress er også ramt af andre ting, som ondt i livet eller angst for ikke at slå til. Disse mennesker har brug for din hjælp!

Det er let at gøre noget, når man ved hvad man skal gøre og dét at tage snakken om personlige og TABU belagte emner på arbejdspladsen – det kan læres. Det er de 120 psykiske førstehjælpere vi har uddannet det seneste år fra private og offentlige virksomheder et tegn på.

På eventet får du:
• Viden om angst, som er den største psykisk sygdom i vores samfund
• Indsigt i, hvordan du kan samtalen med en kollega eller medarbejder der lider af angst
• Oplevelsen af, hvordan det er at være psykisk førstehjælper
• Du vil møde en HR-konsulent fra den offentlige sektor, der selv gik ned med et stress-kollaps – hvor er hun i dag?
• Du vil møde en medarbejder fra det private erhvervsliv, hvor stresskollapset overgik til psykisk sygdom og en sygemelding på næste 2 år - hvor er han i dag?

Da det er GRATIS at deltage, vil eventen afrundes med information om vores nye uddannelse: "Specialist i stress og mental sundhed".

Tilmelding nødvendig
Senest mandag 15. august 2016 på foredrag@thauer.dk

Oplægsholder er certificeret stresscoach og instruktør i psykisk førstehjælp Rikke Maj Thauer fra Thauer Stresscenter (billedet)