GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Stop Stress på arbejdsladsen

08. juni 2016 , 16.00 - 17.30

Stop Stress på arbejdsladsen

Forebyg stress og opbyg modstandskraft ved at bruge dine styrker og et positivt mindset.

Forskning viser, at det er muligt at lære metoder til at forebygge stress. Du kan eksempelvis blive bevidst om dit tankemønster således, at du lettere kan håndtere kriser og stressfyldte situationer. Ligeledes kan du lære at bruge dine styrker og kende de faldgruber, som styrkerne også indeholder. 

Thauer Stresscenter arbejder fokuseret på, at styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen og hvordan man forebygger følgevirkningerne af længerevarende stress, som f.eks. psykisk sygdom. Coello har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner til, at skabe trivsel og vækst ved at bruge metoder fra den positive psykologi. 

Eventet henvender sig til dig, som arbejder med mennesker i din hverdag og som er: leder, HR-chef, HR-konsulent, tillids- og arbejdsmiljørepræsentant samt til dig som er medarbejder.

Indhold

  • Hør Stressekspert og direktør i Thauer Stresscenter Rikke Maj Thauer, fortælle om de karaktertræk som kendetegner mennesker med øget modstandskraft overfor stress og lær, hvorfor vi mennesker udvikler psykisk sygdom som følge af længerevarende stress.
  • Mød Peng Cheng, som har udviklet PAUSE en dansk stressmanagement app.
  • Hør partner fra Coello Inga Coello fortælle om, hvordan brugen af et udviklende tankemønster kan forebygge stress og opbygge mental robusthed. Lær, hvordan du i praksis kan bruge dine styrker bedst, således at du er rustet til at håndtere modstand og pres hos både dig selv og dine medarbejdere. Få samtidig en kort præsentation af det forskningsbaserede styrkeværktøj, Powercards, som viser både tyrker og faldgruber. Powercards gør det konkret og let arbejde videre med styrker og er udviklet i samarbejde med forskere fra VIA instituttet i USA.

 

Tilmelding
Senest den 6. juni på foredrag@thauer.dk. Arrangementet er gratis.
Der opkræves et NO-SHOW fee pr. tilmeldt deltager på 250,- ekskl. moms.

Læs mere om arrangementet