GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Slut med at bruge halve og hele fridage på at gå til behandling

WTC Healthcare Center

Slut med at bruge halve og hele fridage på at gå til behandling

Vælger du at drive din virksomhed fra World Trade Center Ballerup, kan du få behandling, træne eller bare forkæle dig selv i frokostpausen - eller på vej til og fra arbejde - og således spare kostbar tid.

WTC Healthcare Center er beliggende i World Trade Center Ballerup, og har over 20 professionelle klinikker, behandlere, terapeuter og specialister indenfor såvel det etablerede sundheds- og behandlingssystem som andre udøvere indenfor sundhed og velvære. Dertil kommer et stort moderne fitnesscenter, hvor professionelle instruktører og trænere står klar til at udfordre dig. Du kan således få klaret diverse behandlinger i frokostpausen - og dermed spare kostbar tid.

WTC Healthcare Center er en "One stop Health Shop" der bygger på Forebyggelse, Behandling og Velvære. Du kan således fx kan starte med en forebyggende og sundhedsfremmende træning i fitnesscentret, efterfulgt af en tur hos tandlægen, for så at få en behandling hos zoneterapeuten – og slutte af med behagelig massage. 

WTC Healthcare Center tager udgangspunkt i det hele unikke menneske, hvor klinikkerne arbejder sammen på tværs af fag og specialer, for at yde dig optimal behandling og vejledning.

Se mere på WTC Healthcare Centers hjemmeside