GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Internationalt business center der byder på eksklusive rammer og moderne faciliteter.

Konference- og mødelokaler

Møde med udsigt til verden

Det er rammerne, der sætter stemningen for mødet eller konferencen.
WTC Ballerup Konference Center er en del af et internationalt business center, der byder på eksklusive rammer og moderne faciliteter. Alle ni mødelokaler og auditoriet har udgang til grønne arealer eller terrasse. Derudover tilbyder vi et stort loungeområde, som kan anvendes til udstillinger og salgsmesser. Så uanset om I er fire deltagere eller 150, så klarer vi det.

"Som underviser i kundepsykologi og salg er der mange ting, som positivt påvirker en god kunderelation - det være sig både det personlige og de fysiske rammer. Her har WTC Ballerup Konference Center til fulde levet op til at bidrage til gode rammer for vores arrangementer.  Det starter allerede med placeringen, parkeringsfaciliteterne, det centrale rum i forbindelse med pauser og ligeså vigtigt: den personlige betjening. Så jeg vil gerne anbefale WTC til dig, som skal holde et professionelt arrangement." Foredragsholder og underviser Søren Lindhardt, Lindhardt A/S


Du skal føle dig som noget særligt
I vores øjne skader det ikke at blive en smule forkælet. Faktisk vil vi gå ret langt for, at du og dine gæster føler sig velkomne og godt behandlet. Vores reception tager imod dine gæster med et smil og i køkkenet arbejder de hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer. Mange af dem er økologiske – faktisk har køkkenet bronzemærket i økologi. Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper køkkenet gerne med at sammensætte en speciel menu. Både du og dine gæster er i øvrigt velkomne til at benytte vores store loungeområde og husets restaurant.