GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Vancouver - WTC Ballerup Konference Center

Mødelokale Vancouver

VANCOUVER til max. 40 personer er beliggende i stueplan direkte ud til lounge / udstillingsområdet, som kan anvendes til udstillinger og salgsmesser.

 

 
  Teater  Skole  Hestesko Møde Langborde
Vancouver   40 25 22 20 16

 

Mødelokalet, der byder på flere forskellige bord-opstillinger, har dagslys og direkte udgang til grønne arealer. Mødelokalet er udstyret med trådløst internet, whiteboard og projektor - mulighed for videokonference.

Mødecenteret er placeret i stueplan tæt på reception og garderobe - og i forbindelse med møde eller konference i WTC Ballerup Konference Center, er du og dine gæster velkomne til at benytte vores store loungeområde, ligesom I er velkomne i husets restaurant.

Vores reception tager imod dine gæster med et smil og i køkkenet arbejder de hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer. Mange af dem er økologiske – faktisk har køkkenet bronzemærket i økologi. Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper køkkenet gerne med at sammensætte en speciel menu. 

Tilbage til oversigten. 

vancouver (pdf)