GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Kvalitetsbevidst forplejning

Det skader ikke at blive forkælet

Et måltid skal tale til alle sanser – smagen, duften og øjnene. En æstetisk oplevelse der ikke går på kompromis med hverken sundhed eller bæredygtighed.

Køkkenchef Jakob Loop og konferencekoordinator Alexandra Lind.

Du skal føle dig som noget særligt
I vores øjne skader det ikke at blive en smule forkælet. Faktisk vil vi gå ret langt for, at du og dine gæster føler sig velkomne og godt behandlet. Vores reception tager imod dine gæster med et smil og i køkkenet arbejder de hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alt laves fra bunden - lige fra det friskbagte brød til de hjemmelavede pickles - med udgangspunkt i årstidens bedste råvarer. Køkkenet har faktisk bronzemærket i økologi hvilket betyder at min. 30 % af råvarerne er økologiske.

Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper vi gerne med at sammensætte en speciel menu. Både du og dine gæster er i øvrigt velkomne til at benytte vores store loungeområde og husets restaurant.

Vi tilbyder en bred vifte af mødeforplejning lige fra særlige møde-snackpack fuld af vitaminer og energi, smagfulde sandwich til eksklusive forretningsmiddage. 

Kontakt konferencekoordinator Alexandra Lind for en drøftelse af dine behov for forplejning

Se vores mødepakker og priser.

Læs mere i brochuren Møde med udsigt til verden (PDF)