GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Et møde ud over det sædvanlige

Supplér dit møde med en aktivitet

Supplér din agenda med mental eller fysik aktivitet

I World Trade Center Ballerup har du en unik mulighed for at starte dit møde på en god og forfriskende måde
WTC Healthcare Center, der er beliggende i huset, har over 20 professionelle klinikker, behandlere og terapeuter, der tilbyder alt fra yoga og mindfulness til akkupunktur og foredrag om stress. Dertil kommer et stort moderne fitnesscenter, hvor professionelle instruktører og trænere står klar til at inspirere dig.

Vi tilbyder dig således mulighed for at afholde et anderledes møde, hvor du kan supplere din agenda med yoga, mindfulness eller en tur i fitnesscenteret. Det kunne også være, at et kort foredrag eller en workshop om psykisk førstehjælp, smertebehandling eller afspænding passer bedre ind i din dagsorden.

Med den brede vifte af klinikker, behandlere og terapeuter er mulighederne mange - så kontakt konferencekoordinator Alexandra Lind på konference@wtcballerup.dk eller 8877 6060 for en snak om, hvad der kan bidrag til at give dit møde en lidt anderledes kant. 

Se konkrete forslag til aktiviteter i kolonnen til højre - eller læs mere om de forskellige klinikker, behandlere og terapeuter i WTC Healthcare Center.