GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Hvad siger kunderne om WTC Ballerup Konference Center

Tilfredse kunder er de bedste ambassadører.

Hør kunderne fortælle, hvorfor de har valgt WTC Ballerup Konference Center som deres foretrukne mødested

WTC Ballerup Konference Center er en del af WTC Ballerup - et innovativt flerbrugerhus der rummer et Konference Center, Kontorhotel og et Healthcare Center. Du møder således både andre mødedeltagere samt virksomheder, der har valgt at drive deres forretning fra WTC Ballerup. Mød udvalgte kunder og hør dem fortælle, hvorfor de har valgt WTC Ballerup Konference Center som deres foretrukne mødested.

"Jeg vil til enhver tid anbefale WTC Ballerup Konference Center i mit netværk"

"Jeg fik en undervisningsopgave i WTC Ballerup Konference Center, som jeg aldrig før havde hørt om. Jeg blev imidlertid meget positivt overrasket: Stedet er let at komme til og fra, der er gratis parkering for både mig og mine kursister og servicen er fremragende.

Når man ankommer om morgenen bliver man mødt med et smil i receptionen, de praktiske ting om dagens agenda tjekkes af, og så snart man begynder at gøre klar til undervisning, kommer der en teknisk servicemedarbejder og spørger, om alt er som det skal være. Hele dagens forplejning er perfekt, undervisningslokalet som jeg anvender, er dejlig rummeligt og fællesarealerne er perfekte til gruppedrøftelser. Og når vejret er til det, så indbyder omgivelserne til at sende kursisterne på walk-and-talk - fine stier og grønne områder.

En yderligere fordel ved stedet er fleksibiliteten og den let tilgængelige service – hele dagen. Det betyder meget for en underviser, at man ved, at der er plads til ændringer eller teknisk hjælp at hente, hvis man skulle få behov for det. Endelig er blandingen af konferencefaciliteter og kontorer genial! Der er en passende aktivitet og trafik af mennesker, hvilket giver et helhedsindtryk af ”liv” i ejendommen. Jeg vil til enhver tid anbefale WTC Ballerup Konference Center i mit netværk." Udviklingskonsulent - PUF-, MED- og Arbejdsmiljøunderviser Jørgen Enevoldsen.

 

"STEDET LEVER TIL FULDE OP TIL VORES FORVENTNINGER"

”Som underviser i kundepsykologi og salg er der mange ting, som positivt påvirker en god kunderelation - det være sig både det personlige og de fysiske rammer. Her har WTC Ballerup Konference Center til fulde levet op til at bidrage til gode rammer for vores arrangementer. Det starter allerede med placeringen, parkeringsfaciliteterne, indgangspartiet, det centrale loungeområde i forbindelse med pauser og ligeså vigtigt: den personlige betjening - som arrangør, eller når kunden møder op. Jeg vil således gerne anbefale WTC Ballerup Konference Center til dig, som skal holde et professionelt arrangement." Foredragsholder og underviser Søren Lindhardt, Lindhardt A/S

 

"vi faldt for stedet med det samme"

"Vi blev anbefalet WTC Ballerup af nogle der allerede boede i huset – og vi faldt for stedet med det samme. Som Kursusvirksomhed er det vigtigt for os, at specielt kursusfaciliteterne er moderne og med nyeste udstyr – parametre som WTC Ballerup Konference Center fuldt ud lever op til. Servicen og beliggenheden er i top og vores kursister kan parkere gratis. Personalet er stabilt og udpræget servicemindet og huset summer af aktivitet. WTC Ballerup Konference Center har tårnhøje ambitioner og det kommer alle til gode." Adm. direktør Britt Vangsgaard, Kursus-Kompagniet"WTC Ballerup konference center leverer"

Vi hjælper dig med at blive dygtigere til markedsføring på internettet, så du fastholder dine eksisterende kunder. I den forbindelse holder vi 6 årlige frokostmøder med nøglepartnere,. Vi tror på, at relationer styrkes online og i gode fysiske rammer, og her har WTC til fulde leveret rammerne for vores møder." Direktør Rasmus Hoff Müller, Onmondo A/S