GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Paris - WTC Ballerup Konference Center

Mødelokale Paris

Paris til max. 110 personer er beliggende i stueplan direkte ud til lounge / udstillingsområdet, som kan anvendes til udstillinger og salgsmesser.

 

 
  Teater  Skole  Hestesko Møde Langborde
Paris  110 80 34 78 84

 

Mødelokalet, der byder på flere forskellige bord- og stoleopstillinger (se billederne ovenfor), har dagslys og direkte udgang til grønne arealer. Mødelokalet er udstyret med trådløst internet, whiteboard og projektor - mulighed for videokonference.

Mødecenteret er placeret i stueplan tæt på reception og garderobe - og i forbindelse med møde eller konference i WTC Ballerup Konference Center, er du og dine gæster velkomne til at benytte vores store loungeområde, ligesom I er velkomne i husets restaurant.

Vores reception tager imod dine gæster med et smil og i køkkenet arbejder de hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer - mange af dem er økologiske. Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper køkkenet gerne med at sammensætte en speciel menu. 

Tilbage til oversigten. 

paris (pdf)