GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Bliv en del af et kontorfællesskab

Delt kontor

En professionel arbejdsplads i et dynamisk miljø, hvor du sidder sammen med andre som en del af kontorfællesskabet

En arbejdsdag i et professionelt og innovativt miljø
World Trade Center Ballerup ønsker at fremme vækst og samhandel mellem virksomheder. Vi vil være i front hvad angår innovation og udvikling af fremtidens produkter og ydelser og ønsker at motivere et miljø og en kultur, hvor vidensdeling, udvikling og netværk prioriteres højt.

Vi har derfor indrettet et 'Shared Office' - et kontorfællesskab, hvor iværksættere og mindre virksomheder sidder sammen. Du får adgang 24/7 til en møbleret arbejdsplads og vi tager hånd om rengøring, WiFi og sikkerhed. Du har mulighed for at benytte vores Servie Desk i forbindelse med telefonpasning, brevhåndtering og meget mere. Med andre ord kan du overlade alt det praktiske til os og fokusere 100 % på din kerneforretning.

Priser fra kr. 1.500 - 3.100 pr. arbejdsplads pr. måned inkl. møbler, el, varme, rengøring og WiFi.

Du får din daglige gang i et internationalt hus sammen med over 110 andre iværksættere og etablerede virksomheder. Du får adgang til husets mange fællesarealer og -faciliteter, herunder restaurant, stor lounge, mødecenter og cafeområde, bemandet reception i dagtimerne samt fitnesscenter. Du får også mulighed for at deltage i de mange aktiviteter og events, der løbende afholdes i huset.
 

Er du i tvivl om World Trade Center konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så  så læs mere i brochuren eller kontakt Direktør Benedicte Rønje for yderligere information.
SE LEDIGE ARBEJDSPLADSER  OG PRISER