GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Kontor til leje - Se kontorlokaler i København omegn

Eget kontor til leje i Ballerup

Lej dit eget kontor i World Trade Center Ballerup og oplev samtidig alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt kontorhotel.

Du får adgang 24/7 til fuldt møblerede kontorer uden de store startomkostninger. Kontorerne udlejes  'All Inclusive' for kr. 3.100 pr. arbejdsplads/md. inklusiv møbler, WiFi, varme mm. Vores mindste kontorer er til 3 personer - dvs. du betaler for minimum 3 arbejdspladser. Vi tager hånd om rengøring og sikkerhed, og du har mulighed for at benytte vores Servie Desk i forbindelse med telefonpasning, posthåndtering og meget mere. Med andre ord kan du overlade alt det praktiske til os og fokusere 100 % på din kerneforretning.

Du får din daglige gang i et internationalt flerbrugerhus sammen med mere end 110 andre virksomheder, som du deler husets mange fællesarealer og -faciliteter med - herunder gratis mødelokaler, restaurant, stor lounge, mødecenter og cafeområde, bemandet reception i dagtimerne samt fitnesscenter. Du får også mulighed for at deltage i de mange aktiviteter og events, der løbende afholdes i huset.

Er du i tvivl om World Trade Center konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så  så læs mere i brochuren - eller kontakt Direktør Benedicte Rønje for yderligere information.

SE ledige LEJEMÅL OG PRISER

SE LEJEMÅLENES beliggenhed I HUSET