GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Kontorlejemål med gratis parkering centralt i Ballerup - tæt på motorvej og København

Kontorlejemål i alle størrelser

World Trade Center Ballerup er et moderne kontorhotel, der tilbyder erhvervslejemål i alle størrelser, hvad enten du har brug for en arbejdsplads i et delt kontor eller ønsker at indrette din helt egen afdeling.

Skab dine helt egne rammer og oplev samtidig alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt flerbrugerhus.

Vi tilbyder lejemål i eget kontor eller en arbejdsplads i delt kontor, hvor du sidder sammen med andre. Lejemålene udlejes 'All Inclusive', hvor du betaler et fast beløb pr. arbejdsplads pr. md. inklusiv møbler, WiFi, vand, el, rengøring mm.

Se om der er et lejemål, der passer til dit behov i linket nedenfor eller kontakt Direktør Benedicte Rønje.

Fælles for vores løsninger er den høje standard og store fleksibilitet, der altid tager udgangspunkt i dine aktuelle behov. Som virksomhed i WTC Ballerup mærker du alle fordelene ved at bo i et stort og fleksibelt flerbrugerhus: Du får adgang 24/7 til fuldt møblerede kontorpladser fra dag ét. Vi tager hånd om WiFi, rengøring og sikkerhed, og du har mulighed for at benytte vores reception i forbindelse med telefonpasning, posthåndtering og meget mere. Du betaler kun for de ydelser, du har brug for - du kan kort og godt fokusere på din kerneforretning.

Du får du din daglige gang blandt mere end 110 større og mindre virksomheder, og møder således potentielle kunder og samarbejdspartnere, som du kan udveksle erfaringer med ved kaffemaskinen, over frokosten eller efter fitness.  

Er du i tvivl om World Trade Center Ballerup konceptet og netværksmulighederne er noget for dig, så læs mere i brochuren eller kontakt direktør Benedicte Rønje for yderligere information.

 SE ledige LEJEMÅL